Honden Agenda WK Dogfrisbee in Nederland (UFO)

Honden Agenda > oktober 2018 > WK Dogfrisbee in Nederland (UFO)

WK Dogfrisbee in Nederland (UFO)


Over dit Evenement
Type: Evenement
Beschrijving: De UFO World Finals vinden dit jaar voor het eerst in Nederland plaats! Een mijlpaal in de dogfrisbee wereld!

In het weekend van 6 en 7 oktober 2018 zullen hond en baas hun kunsten laten zien en samen om de titel in de verschillende disciplines strijden. Internationale juryleden zullen de teams dit weekend beoordelen want er kan maar 1 als wereldkampioen naar huis gaan!

Bezoekers van het WK kunnen in de freestyle klasse adembenemende shows verwachten, waarin hond en baas binnen twee minuten verschillende trucjes laten zien. De “handler” gooit de frisbee op verschillende, kunstzinnige manieren en de hond vangt deze door zijn hele lichaam in te zetten. Bijzonder: Iedereen geeft zelf de muziek op die tijdens de show gespeeld wordt. Het doel is dan ook dat de show bij de muziek past.
In de distance klasse gaat het om verre worpen en de snelste honden. Binnen 1 minuut dienen er zo veel mogelijk punten behaald te worden, door de hond op bepaalde afstanden de frisbee te laten vangen.
Op vrijdag, 5 oktober is er nog de mogelijkheid zich tijdens de ‘Last Chance Major’ te kwalificeren, maar de meeste hebben over het jaar verspreid al de benodigde punten behaald.

Het team van Fly 'em High is druk bezig om alle voorbereidingen te treffen om dit grote evenement een succes te laten worden. Naast de wedstrijd zal er voor de bezoekers nog meer te beleven zijn: Stands met verschillende producten voor hond en mens, een springkussen voor de kinderen en u kunt zelf ook eens een frisbee gooien!

De toegang is gratis en in de kantine zijn versnaperingen te krijgen. Bezoekershonden zijn uiteraard welkom. Het WK zal plaatsvinden op het voetbalveld in Houtigehage (Friesland).

Op de facebookpagina van Fly ’em High zullen wij jullie op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen. Mis dit dus niet!

Locatie en tijd
Datum vrijdag 5 oktober 2018
Website http://www.flyemhigh.nl
Aantal dagen 3
Straat: Dûnoardswei 12
Postcode 9223 LA
Plaats: Houtigehage
Aanvangstijd 10:0

Toegevoegd door

Reacties op WK Dogfrisbee in Nederland (UFO)

Geen reacties gevonden

Laat een reactie achter
Om een reactie achter te laten moet je eerst inloggen !
 

Eigenaar van dit agenda item

Je kunt [dit agenda item wijzigen]

Foto's

WK Dogfrisbee in Nederland (UFO)
WK Dogfrisbee in Nederland (UFO)[verwijderen]

Ben je hier geweest of heb je hier een leuke foto over ? Log dan eerst in om een foto toe te voegen !

Kom jij ook naar dit evenement ?

log dan eerst in om het te laten weten

Wie doet er mee ?

Niemand heeft zich nog gemeld voor dit Evenement


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^