Honden Agenda Dag v/d hond, KC Winterswijk

Honden Agenda > mei 2012 > Dag v/d hond, KC Winterswijk

Dag v/d hond, KC Winterswijk


Over dit Evenement
Type: Evenement
Beschrijving: Het thema van de Dag van de Hond 2012 is “sport & spel”. Dit betekent dat er die dag speciale aandacht is voor alles op het gebied van spelen en sporten met je hond. Dit kan zowel bij de Kynologenclub of gewoon thuis of als je je hond uitlaat, puur voor je plezier of in competitieverband en zoveel en vaak als past bij jou en je hond. Kortom, de Dag van de Hond is interessant en leerzaam voor alle gezinnen met of zonder kinderen die zelf een hond hebben, maar ook voor iedereen die met honden in aanraking kan komen bij familie, kennissen en vrienden.
Op meer dan 40 plaatsen in het land vinden op zondag 20 mei a.s. allerlei activiteiten plaats in het kader van de hond. Voor de Achterhoek geldt dat op het terrein van de KC Winterswijk, Frerikshof 7 te Winterswijk er de gehele dag van alles te doen is.

Deze dag zullen er allerlei demonstraties gegeven worden van alle cursussen die de Kynologenclub geeft, van puppytraining tot behendigheid. Als extra attractie zal deze dag een demonstratie gegeven worden door de Duitse Herdervereniging “De Grensstreek”.

Verder zal er voor de kinderen een ballonvrouwtje zijn, ze kunnen puzzelen, schminken, tekenen en nog meer. Er zal aandacht gegeven worden aan Behendigheid op wedstrijdniveau, het wildbaantje waar zoveel honden plezier aan beleven is aanwezig en er zal een Puppypretparcours zijn waar je samen met je pup allerlei spelletjes kan doen.

Ook zal er deze dag een jonge Rashondenkeuring zijn voor rashonden tot 16 maanden welke op deskundige wijze beoordeeld zullen worden door keurmeester Frank Knippenborg. U kunt zich hiervoor inschrijven vanaf 10.30. De kosten zijn 5 Euro en u krijgt een geschreven beoordeling over uw hond mee.

Onze sponsor Broon zal ook aanwezig zijn met een kraam waar van alles te koop is voor de hond.

Kortom, veel activiteiten 20 mei a.s op het hondenveld te Winterswijk. De “Dag van de Hond” begint om 10.30 uur en zal ongeveer duren tot 16.00 uur.

Locatie en tijd
Datum zondag 20 mei 2012
Straat: Frerikshof 7
Postcode 7103 CD
Plaats: Winterswijk
Aanvangstijd 10:30

Toegevoegd door honden page profiel HesciHescispeciaal aangestelde fokker

Reacties op Dag v/d hond, KC Winterswijk

Geen reacties gevonden

Laat een reactie achter
Om een reactie achter te laten moet je eerst inloggen !
 

Eigenaar van dit agenda item

Je kunt [dit agenda item wijzigen]

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Dag v/d hond, KC Winterswijk

Ben je hier geweest of heb je hier een leuke foto over ? Log dan eerst in om een foto toe te voegen !

Kom jij ook naar dit evenement ?

log dan eerst in om het te laten weten

Wie doet er mee ?

Niemand heeft zich nog gemeld voor dit Evenement


^