Honden Vakantie Andere locatie Waterpark Belterwiede

Hondenvakanties > Nederland > Overijssel > Waterpark Belterwiede

Omschrijving Waterpark Belterwiede

Een heerlijke vakantie op een unieke locatie is dichterbij dan je denkt… Voor uw vakantie in Wanneperveen bent u op bungalowpark Waterpark Belterwiede, gelegen in de kop van Overijssel, nabij waterdorp Giethoorn, aan het juiste adres! Met onder andere het restaurant met gezellige patio, de cafetaria, het meer de Belterwijde voor zwem- of watersport plezier en Nationaalpark Weerribben-Wieden binnen handbereik hoeft niemand zich hier te vervelen!

Het Monaco van de Belterwijde
U treft op ons bungalowpark een ruime keuze in luxe vakantiehuisjes, allen gelegen op 3 kleine schiereilanden aan het water van het meer de Belterwijde. Met hun karakteristieke rieten daken vormen de luxe vakantiewoningen een gezellig waterdorp op zich. De ruime vakantiehuizen zijn geschikt voor 4, 6 of 10 personen en voorzien van alle luxe, ruimte en rust die u zich maar wenst. Wat dacht u van meerdere badkamers, een royale woonkamer of een wasmachine en droger? Dankzij de royale tuinen kan uw huisdier naar hartenlust om en nabij de woning spelen.. Of trek eropuit met de hond en wandel of fiets een van de vele fiets/wandelroutes in de omgeving.

Adres

Veneweg 193, 7946 LP, Wanneperveen

Website

www.parkbelterwiede.nl

Afbeeldingen

Geen foto's gevonden voor Waterpark Belterwiede

Honden Vakantie


Spot toevoegen

Wil je zelf ook een adres toevoegen ? Navigeer dan eerst naar de juiste provincie en klik vervolgens op toevoegen !

Vakantie aanpassen

Je kunt deze gegeves verbeteren !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^