Honden Vakantie Andere locatie Vakantiepark Giethoorn

Hondenvakanties > Nederland > Overijssel > Vakantiepark Giethoorn

Omschrijving Vakantiepark Giethoorn

In hartje centrum van het beroemde waterdorp Giethoorn, vindt u Vakantiepark Giethoorn aan de oever van het meer het Bovenwijde. Met onder andere een eetcafé met gezellige overdekte patio, het meer het Bovenwijde voor zwem- of watersport plezier en Nationaal Park Weerribben Wieden binnen handbereik hoef je je hier nooit te vervelen!

Het Venetië van het Noorden

Op ons bungalowpark heeft u een ruime keuze in luxe vakantiehuisjes, allen gelegen op 3 schiereilanden aan de oever van het meer het Bovenwijde. Met de karakteristieke boogbruggen en grachten, vormt het vakantiepark een klein waterdorp op zich. De ruime vakantiewoningen zijn geschikt voor 2, 4 of 6 personen en voorzien van alle luxe, ruimte en rust die u zich maar wenst tijdens uw vakantie. Wat dacht u van meerdere badkamers, een moderne keuken en een schitterende nautische of moderne inrichting? Ons vakantiepark beschikt over verschillende woningen waarin uw huisdier of hond van harte welkom is!

Daarnaast maakt u tussen 1 april 2014 en 31 oktober 2014 gratis gebruik van een elektrische sloep welke gratis bij uw verblijf is inbegrepen!

Adres

Binnenpad 49, 8355 BR Giethoorn

Website

www.vakantieparkgiethoorn.nl

Afbeeldingen

Geen foto's gevonden voor Vakantiepark Giethoorn

Honden Vakantie


Spot toevoegen

Wil je zelf ook een adres toevoegen ? Navigeer dan eerst naar de juiste provincie en klik vervolgens op toevoegen !

Vakantie aanpassen

Je kunt deze gegeves verbeteren !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^