Honden Vakantie Andere locatie Siriushoeve, waar honden welkom zijn

Hondenvakanties > Duitsland > Nedersaksen (Niedersachsen) > Siriushoeve, waar honden welkom zijn

Omschrijving Siriushoeve, waar honden welkom zijn

AAN DE RAND VAN RHAUDERFEHN, TUSSEN DE OUDE BOOMWALLEN EN DE GROENE WEIDEN LIGT DE SIRIUSHOEVE,WAAR U HEERLIJK KUNT GENIETEN VAN EEN VAKANTIE MET UW HOND.
RHAUDERFEHN LIGT IN HET ACHTERLAND VAN OSTFRIESLAND, EEN WAAR HONDENPARADIJS.
VEEL RUIMTE OM TE SPELEN,VEEL WATER EN EEN OPMERKELIJK NATUURLANDSCHAP BIEDEN ZOWEL HOND ALS BAASJE BIJNA ONBEPERKTE VRIJHEID. EEN WANDELING DOOR DE HISTORISCHE DORPEN VAN DE GEMEENTE RHAUDERFEHN IS EEN REIS DOOR DE GESCHIEDENIS. LIEFDEVOL GERESTAUREERDE MOLENS, OUDE DORPSKERNEN EN DE EEN NA DE ANDERE OUDE DORPSCAFE ZAL JE ZIEN. DE FIETS-EN WANDELPADEN ZIJ UITSTEKEND AANGEGEVEN IN RHAUDERFEHN.

DE SIRIUSHOEVE BIEDT 3 RUIME VAKANTIEWONINGEN MET EEN HOOG OMHEINDE TUIN WAAR DE HONDEN HEERLIJK VRIJ KUNNEN LOPEN. OOK IS ER EEN GROTE OMHEINDE SPEELWEIDE,WAAR UW HOND HEERLIJK KAN RONDSNUFFELEN OF RAVOTTEN MET ANDERE HONDEN. TEVENS KUNT U HIER GEBRUIK MAKEN VAN ONZE AGILITYTOESTELLEN. DE SIRIUSHOEVE BEVIND ZICH AAN HET EIND VAN EEN DOODLOPENDE LANDWEG, DUS GEEN TOT WEINIG VERKEER, EN SLECHTS OP 500M AFSTAND VAN DE OSTFRIESLAND-WANDERWEG. HET IDEALE UITGANGSPUNT VOOR EEN HEERLIJKE WANDELING.

NAAST EEN VAKANTIE MET UW HOND, ZIJN ER IN DE OMGEVING VOLOP ANDERE DINGEN TE DOEN.FIETSEN, KANOEN, WATERSKIEN OF TREK ER EENS OP UIT NAAR DE VELE TOERISTISCHE TREKPLEISTERS DIE DE OMGEVING BIEDT. WILT U EENS GENIETEN VAN EEN HONDELOZE DAG? OOK DAT IS OP DE SIRIUSHOEVE GEEN PROBLEEM! TERWIJL U ER OP UIT TREKT, ZORGEN WIJ ER VOOR, DAT UW HOND HET OOK AAN NIETS ONTBREEKT.

OF UW HOND NU GROOT OF KLEIN IS, U MET 1 OF MEERDERE HONDEN KOMT, BIJ ONS ZIJN ALLE HONDEN WELKOM.

EN BOVENAL: HONDEN VERBLIJVEN OP DE SIRIUSHOEVE GRATIS!

Adres

Siriushoeve
Greterstrasse 9
26817 Rhauderfehn
Duitsland
(0049)4952 8289955
[email protected]

Website

www.siriushoeve.com

Afbeeldingen

Siriushoeve

Honden Vakantie


Spot toevoegen

Wil je zelf ook een adres toevoegen ? Navigeer dan eerst naar de juiste provincie en klik vervolgens op toevoegen !

Vakantie aanpassen

Je kunt deze gegeves verbeteren !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^