Honden Vakantie Camping Erkemederstrand

Hondenvakanties > Nederland > Flevoland > Erkemederstrand

Omschrijving Erkemederstrand

een camping….
Aan het water; De camping is gelegen aan het water (de randmeren) bij het Veluwemeer. Op de camping kunt u lekker zwemmen, spelevaren, surfen of gewoon pootjebaden.
Aan het strand; De camping ligt aan één van de langst gestrekte stranden in Flevoland en de camping beschikt over een eigen strand waar u heerlijk kunt zonnen en voor de kinderen en honden fijn om te graven.
Bij bos; Flevoland heeft de jongste maar ook de grootste loofhoutbossen. De camping is gelegen nabij één van deze bossen voor het maken van wandelingen of om te, picknicken of ravotten.

Honden
Op deze echte hondencamping zijn honden overal - aangelijnd - welkom, maar speciaal voor onze viervoeters is er op de camping een hondenstrand waar ze los mogen lopen en met hun hondenvriendjes naar hartelust kunnen spelen. En als ze na al dat spelen vies zijn geworden? Er is een hondendouche op de camping achter het toiletgebouw van “Jupiter”.


Adres

Adresgegevens ERKEMEDERSTRAND
Recreatiegebied ERKEMEDERSTRAND
Erkemederweg 79
3896 LB ZEEWOLDE
Flevoland
Tel. 036-5228421 / fax 036-5228543
Tel. Paviljoen “De Jutter”: 036-5306828

Website

http://www.erkemederstrand.nl/

Afbeeldingen

Geen foto's gevonden voor Erkemederstrand

Honden Vakantie


Spot toevoegen

Wil je zelf ook een adres toevoegen ? Navigeer dan eerst naar de juiste provincie en klik vervolgens op toevoegen !

Vakantie aanpassen

Je kunt deze gegeves verbeteren !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^