Engelse bulldog

honden encyclopedie > Engelse bulldog

door honden page profiel Fleur Jimmy & Belle Fleur Jimmy & Belle

Engelse bulldog

Engelse bulldogs hebben zoals mensen vast wel is opgevallen een ander kop vorming.
Dat komt omdat hun hersenen kleiner zijn dan andere honden.
Ook hebben bulldogs veel plooien in het gezicht waar snel vuil tussen kan gaan zitten en wat infecties en ontstekingen kan veroorzaken, de beste manier om dat schoon te houden is met lauw water en een paar watenstaafjes. De watenstaafjes kunnen gemakkelijk tussen de plooien houd er wel rekening mee dat een watenstaafje niet genoeg is.!
Niet elke bulldog vindt het even leuk vandaar nog een tip als je olijf olie in huis hebt doe dat een beetje op een schaaltje en haal je watenstaafje er doorheen, veeg 1x over alle plooien en laat uw hond een half uur lekker rusten lopen net wat ze wil na ongeveer een half uur uurtje kunt u het met een watenstaafje allemaal eraf halen ! Dat komt omdat de olijf olie het vuil los weekt en dat gaat opdrogen en dan kan je het er zo vanaf vegen !!

Hopelijk heeft u hier iets aan dit is mij eigen ervaring met mijn bully

 

Schrijf een artikel

Honden Encyclopedie: de encyclopedie over honden

Momenteel staan er 0 artikelen in de honden encyclopedie !
Om een artikel te kunnen schrijven moet je eerst eventjes inloggen !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^