Hondenbier (kwispelbier)

honden encyclopedie > Hondenbier (kwispelbier)

door honden page profiel CorinaCorina

Hondenbier (kwispelbier)

Onlangs is er voor honden een biersoort uitgekomen ! Misschien een beetje overbodig denk je misschief of je ziet het als een leuke grap. Er zit in ieder geval geen alcohol of koolzuur in het bier maar gert en rundextracten. Dit heeft de dierenspeciaalzaak er over te zeggen:
Kwispelbier bier voor je beste vriend!Kwispelbier is gebrouwen uit grondstoffen die uit de humane voeding komen. Dus topkwaliteit voor uw beste vriend.
Er zit geen alcohol en koolzuur in. Alcohol is slecht af te breken en de bijwerkingen kennen we allemaal wel. Koolzuur kan bij honden maagpijn veroorzaken. Maar door het even schudden van de fles ( even er iets uitgieten dan schudden) ontstaat er toch een mooie schuimkraag.  Schuim of geen schuim de honden maakt de hond niet uit ze vinden het gewoon Lekker!!! Uiteraard is bij dit bier net als bij gewoon bier. Niet iedereen lust bier of vind het lekker.
Er zit rundvlees in verwerkt van bijzondere goede kwaliteit en dat geeft het overheerlijke vleessmaak aan dit bier. Wij adviseren daarom ook om het op kamertemperatuur te schenken. Hierdoor komen er meer aroma's vrij. Maar ook men men oppassen dat in de zomer het bier niet ijskoud word gegeven.  Dat kan niet als met teveel koud water buikpijn veroorzaken.
Na opening moet u het flesje in de koelkast bewaren en als het na 3 dagen nog niet leeg is ( hahahaha) weggieten in de gootsteen.
De aangegeven dosering is een richtlijn. Er zijn honden die gerust meer op kunnen maar  pas op! Er is op dit moment nog geen AK club ( Afkick Kwispelbier Club). Constateren wij dat hier behoefte aan is dan zullen wij blafgroepen gaan organiseren.
Bier vertroebelt soms de geest. Ondanks het alcoholvrije karakter van dit kwispelbier weten wij nog niet de gevolgen bij b.v. kwispelbier consumptie in grote roedels. Of daar dan typisch macho gedrag en extreme paringsdriften naar boven komen. We gaan dit op de poot volgen en houden u op de hoogte. Wel is al bekend dat een glaasje kwispelbier voor een hondenshow rust gevend werkt. En als de hond ruikt dat hij de enige is met kwispelbier achter zijn kiezen hij dit laat zien door zich enorm mooie te showen. Zo van ruik eens lekker ik heb Kwispelbier op en jullie niet. Dus gevolg weer een Kwispelbier Winnaar op de show.
Wat ook al aangetoond is dat bij fly-ball wedstrijden en jachtproeven het volgende truckje zeer goed werkt. Net voor u de hond in zet opent u duidelijk zichtbaar voor hem de fles. Doe net of u inschenkt, maak oog contact, en geef hem het commando zijn opdracht uit te voeren. U zult zien dat hij dit razend snel doet om weer zo snel mogelijk bij de fles terug te zijn.

 

Schrijf een artikel

Honden Encyclopedie: de encyclopedie over honden

Momenteel staan er 0 artikelen in de honden encyclopedie !
Om een artikel te kunnen schrijven moet je eerst eventjes inloggen !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^