praten met je hond

honden encyclopedie > praten met je hond

door honden page profiel MercedesMercedes

praten met je hond

praten met je hond

Het klinkt misschien heel dom! Maar een hond luistert naar je als je tegen hem/haar gaat praten. Ik doe het ook! Maar ik praat met elk huisdier.':-)
mijn ervaring
 Mijn hond heet Indy, en altijd als ik thuis komt begint zij te grommen (lief grommen) en te blaffen en te piepen. Ik vraag dan aan Indy: hoe was je dag? Of heb je lekker geslapen? Indy reageert daar dan op (vooral met balffen, grommen en piepen) en haar staart gaat ook helemaal heen en weer. Ook als ik haar uitlaat, praat ik ook tegen haar, ik zeg dan dingen dat je ook tegen een mens zegt. Als ik Indy dan aan kijk, kijkt ze alsof ze echt luistert en het snapt. Ze kijkt niet alleen zo maar ze gedraagt zich ook zo. Ik heb geen geheimen voor mijn hond.

wat moet ik nu leren?
De meeste baasjes hebben een hele goede band met hun hond. Ik ook. Ik denk dat als je ook een goede band heb met je hond, dat je hond ook naar jou kan luisteren! Dit klinkt natuurlijk heel erg kinderachtig! Maar het is wel waar!
Ik hoop dat jullie hier wat aan hadden!
groetjes Mercedes en Indy
;-)

 

Schrijf een artikel

Honden Encyclopedie: de encyclopedie over honden

Momenteel staan er 0 artikelen in de honden encyclopedie !
Om een artikel te kunnen schrijven moet je eerst eventjes inloggen !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^