Incontinentie bij de hond .

honden encyclopedie > Incontinentie bij de hond .

door honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

Incontinentie bij de hond .

Om diverse redenen kan uw hond de controle over zijn of haar blaas en/of sluitspieren verliezen. Niet alleen voor u, maar vaak ook voor de hond zelf erg vervelend.
Met de SnuggEase luier blijft uw hond schoon, of hij nu een paar druppels of complete plassen verliest.

De SnuggEase hondenluier is geschikt voor zowel teef als reu. Het ontwerp is zo gemaakt dat zowel de urine als vaste ontlasting perfect wordt opgevangen zonder lekkage. Omdat de SnuggEase een grote hoeveelheid vocht kan absorberen, blijft uw hond droog, ondanks eventuele ongelukjes. Na gebruik kunt u het eenvoudig in de wasmachine wassen op het voorzichtige programma.
Hoe is de SnuggEase luier opgebouwd?
Ultra-absorberende beschermlaag. Haalt de vochtigheid weg van de huid. De binnenbeschermlaag sluit het vocht op. Lek bestendig nylon voorkomt lekkage aan de zijkanten. De 2 klittenbandvleugels zorgen voor een goede pasvorm. De verstelbare opening voor de staart voorkomt dat ontlasting via de staart weg kan lekken. Klittenband over de volledige lengte, zodat het altijd goed past en blijft zitten, zelfs bij de meest actieve honden. Sterke, wasbare buitenlaag.

 

Schrijf een artikel

Honden Encyclopedie: de encyclopedie over honden

Momenteel staan er 0 artikelen in de honden encyclopedie !
Om een artikel te kunnen schrijven moet je eerst eventjes inloggen !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^