Puppy's met korting

honden encyclopedie > Puppy's met korting

door honden page profiel Arjen (Webmaster HondenPage)Arjen (Webmaster HondenPage)goedgekeurde fokker

Puppy's met korting

Je bent op deze pagina omdat je dacht hier puppy's met korting te vinden ? Dat is niet het geval. een puppy is een levend wezen. Een vriend die je misschien wel voor 15 jaar deel uit laat maken van jouw famillie. Een pup bestel je niet online ! Een pup haal je bij een goede fokker nadat je voldoende informatie hebt ingewonnen. Het zou jammer zijn als je dan al die tijd een ongezonde of niet sociale hond hebt omdat je tijdens de aanschaf te haastig te werk bent gegaan.

Onze advertentie
In onze advertentie stonden 4 punten waar je goed op moet letten bij het aanschaffen van een puppy

- puppy's met korting: het fokken van een pup is niet goedkoop, voer, inentingen, een paspoort, een stamboom en ander medische zorg zijn nu eenmaal duur. Wanneer een pup goedkoop wordt aangeboden is er een grote kans dat er bezuinigt is op de gezondheid van het dier.

- vandaag besteld, morgen in huis: een pup bestel je niet binnen een dag, goede fokkers werken vaak met een wachtlijst en zullen jou eerst willen ontmoeten voordat ze een pup aan jou kunnen verkopen. Een pup mag ook pas het nest uit wanneer de pup daar klaar voor is. Dat gaat nu eenmaal niet morgen al.

- alle hondenrassen beschikbaar. Een goede fokker fokt meestal maar 1 of 2 rassen. Fokkers die veel rassen aanbieden importeren deze honden vaak op bestelling in het buitenland. Deze honden zijn puur gefokt voor de winst. Ook hier wordt vaak beknibbelt op essentiele zorg zoals vacinaties. Bovendien houd je door hier een pup te kopen deze handel in stand.

- 100% garantie: alhoewel goede fokkers er alles aan zullen doen om te zorgen dat de pup gezond is en een goed huis krijgt en zelf mee willen werken aan een eventuele herplaatsing bij een onhoudbare situatie moeten er toch alarmbellen gaan rinkelen wanneer iemand adverteerd met 100% garantie. Dat betekend dat de pup zonder enig overleg wordt teruggenomen. Leuk voor jou maar wat denk je dat er met de pup gebeurt ? Bovendien zegt het wat over jouw motieven wanneer je garantie een belangrijke reden vind om een hond aan te schaffen.

Lees meer over het aanschaffen van een pup!
De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken

Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage
Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
 Broodfoksignalen
 Checklist goede fokker
 De Aanschaf van een Hond
 Verschil oepsnestjes en pretnestjes


Steun onze actie
Steun onze actie en plaats onze banner op jouw site !
<a href="https://www.hondenpage.com/honden-encyclopedie/wid_743-Puppy's-met-korting.php"><img src="https://www.hondenpage.com/images/advertenties/puppyactie.png"></a>

 

Schrijf een artikel

Honden Encyclopedie: de encyclopedie over honden

Momenteel staan er 0 artikelen in de honden encyclopedie !
Om een artikel te kunnen schrijven moet je eerst eventjes inloggen !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^