Toepoels nieuwe puppywijzer

honden encyclopedie > Toepoels nieuwe puppywijzer

door honden page profiel Annet met Lukie & MacyAnnet met Lukie & Macy

Toepoels nieuwe puppywijzer

Voordat wij onze pup kregen hebben we het boek 'Toepoels nieuwe puppywijzer' van Gwen Bailey gekocht. We hebben er veel van geleerd en het heeft ons geholpen met het opvoeden van ons hondje. Hij is inmiddels 4 jaar en het is een keurig hondje. In dit boek staan tips over de socialisatie van de pup, de zindelijkheidstraining en allerlei problemen zoals het bijten en knagen van de pup. Dit boek is bij bijvoorbeeld Bol.com of Bruna.nl te koop. Ik raad het boek zeker aan!

Toepoels Puppywijzer helpt al twaalf jaar lang met groot succes duizenden hondenliefhebbers bij de opvoeding van hun pup tot een lieve, gehoorzame hond. Gwen Bailey heeft dit onmisbare handboek voor de puppybezitter nu grondig herzien op basis van de nieuwste inzichten in het gedrag van de hond. Met haar adviezen kun je je pup goede manieren bijbrengen en zijn vertrouwen positief ontwikkelen. In het boek vind je stappenplannen voor training, socialisatie en het voorkomen van problemen als bijten en knagen.

 

Schrijf een artikel

Honden Encyclopedie: de encyclopedie over honden

Momenteel staan er 0 artikelen in de honden encyclopedie !
Om een artikel te kunnen schrijven moet je eerst eventjes inloggen !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^