voor vermiste huisdieren

honden encyclopedie > voor vermiste huisdieren

door honden page profiel Dodge :-) Jack Russel Dodge :-) Jack Russel

voor vermiste huisdieren

er bestaat sinds kort een app,voor alle vermiste huisdieren.
je kunt je dieren als vermist opgeven, waarmee je een pushbericht verstuurt die andere gebruikers van de applicatie ontvangen. Zij zien in deze ‘Amber Alert’ voor dieren dan de naam en een foto van je uit het oog verloren dier.

de app heet.... Global Pet Alert...en is gratis
Voor Iphone,maar ook voor Android

Om misbruik en grapjes in de applicatie te voorkomen,heb je een account nodig om gebruik te kunnen maken van Global Pet Alert en daarbij word je verzocht meteen je huisdieren door te geven, met naam, foto, omschrijving. Op het moment dat een dier vermist is, kan je aangeven vanaf wanneer dat het geval is . De makers van de app bekijken of de vermissing serieus lijkt en daarna wordt het bericht al dan niet verzonden.

Als ontvanger van alarmmeldingen heb je eveneens een filter om niet allerlei vermissingen door te krijgen waar je niks aan hebt.
In de app kun je ook aangeven,dat je een dier hebt gevonden.

Op de algemene vermiste dierenpagina in de applicatie wordt trouwens gezocht op een straal van 250 kilometer.Dit is zodat de app ook zonder veel gebruikers in het begin nog gevuld is. Met meer gebruikers wordt de afstand kleiner.

kan misschien ooit eens van pas komen
ook al is het maar om iemand anders ermee te helpen

 

Schrijf een artikel

Honden Encyclopedie: de encyclopedie over honden

Momenteel staan er 0 artikelen in de honden encyclopedie !
Om een artikel te kunnen schrijven moet je eerst eventjes inloggen !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^