Boeken: De Chihuahua

honden encyclopedie > Boeken: De Chihuahua

door honden page profiel  Sabine en Mini Max Sabine en Mini Max

Boeken: De Chihuahua

Begin september is er een nieuw boek over de Chihuahua van de persen gerold. Het boek – geschreven door Cindy Schwering – is niet helemaal nieuw, want van de ‘oude’ versie (de eerste druk verscheen eind 2006) zijn inmiddels enkele honderden exemplaren verkocht. De vernieuwde uitgave is volledig geactualiseerd en op een aantal punten uitgebreid. Ook zijn bijna alle foto’s vervangen door prachtige nieuwe foto’s, gemaakt voor verschillende bekende en minder bekende dierenfotografen. De vlotte en verzorgde manier van schrijven is gelukkig bewaard gebleven en ook de vormgeving is weer opvallend eigentijds en hip.
 In deze uitgebreide ‘gebruiksaanwijzing’ met als titel De Chihuahua lees je alles over de geschiedenis, het karakter en het uiterlijk van dit populaire rashondje. Ook de aanschaf, puppyfase, opvoeding, verzorging, gezondheid en tal van andere onderwerpen komen in dit informatieve naslagwerk aan bod. Het boek bevat zelfs een handig overzicht van alle puppymijlpalen die het hondje zijn eerste levensjaar doormaakt en welke acties daarbij eventueel van het baasje nodig zijn. Dankzij de medewerking van verschillende fokkers, drie keurmeesters en twee dierenartsen bevat dit boek veel praktische informatie en nuttige tips. Kortom: een informatief en nuttig boek dat qua verschijningsvorm net zo hip and happening is als het ras zelf!
Bestel dit boek op www.dierenboekenbestellen.nl en bestaal geen verzendkosten! 
 Titel: De Chihuahua
Auteur: Cindy Schwering
Uitgever: Bloemendal Uitgevers
Hardcover, 120 pagina’s
ISBN: 978-9077462-64-5
Meer informatie: www.dierenboekenbestellen.nl

 

Schrijf een artikel

Honden Encyclopedie: de encyclopedie over honden

Momenteel staan er 0 artikelen in de honden encyclopedie !
Om een artikel te kunnen schrijven moet je eerst eventjes inloggen !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^