Eerste Nederlandstalige boek over de Cane Corso!

honden encyclopedie > Eerste Nederlandstalige boek over de Cane Corso!

door honden page profiel DierenboekenbestellenDierenboekenbestellen

Eerste Nederlandstalige boek over de Cane Corso!

De Cane Corso is van het type ruwe bolster, blanke pit. Een imposante en sterke hond met een sociaal en aanhankelijk karakter. Een grote kameraad voor het hele gezin. Geen wonder dat dit betrekkelijk nieuwe ras sterk in opkomst is! Gelukkig is er eindelijk een Nederlandstalig boek over dit sportieve hondenras van de persen gerold. Het is geschreven voor Cindy Schwering die zelf ook een Cane Corso heeft en eerder boeken schreef over De Chihuahua en De Shih Tzu (zie www.dierenboekenbestellen.nl).

In het boek De Cane Corso wordt aandacht besteed aan de geschiedenis, het karakter en het uiterlijk van de Cane Corso. Ook de aanschaf, opvoeding, verzorging, voeding, gezondheid, het fokken en tenoonstellen komen in dit uitgebreide naslagwerk aan bod.
Dankzij de medewerkering van verschillende fokkers, een dierenarts en een keurmeester bevat dit boek veel praktische informatie en nuttige tips. In combinatie met de prachtige fotografie en de bijzondere vormgeving is dit informatieve en zeer complete boek een aanwinst voor iedere (toekomstige) Cane Corso-eigenaar!

Het boek is voorzien van harde kaft, telt 120 pagina's en is voor 16,95 in enkele muisklikken te bestellen op www.dierenboekenbestellen.nl (u betaalt hier geen verzendkosten!). Het boek is ook verkrijgbaar in de boekhandel (ISBN 978-90-560-0013-4)

 

Schrijf een artikel

Honden Encyclopedie: de encyclopedie over honden

Momenteel staan er 0 artikelen in de honden encyclopedie !
Om een artikel te kunnen schrijven moet je eerst eventjes inloggen !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^