Als ik HIER roep......

honden encyclopedie > Als ik HIER roep......

door honden page profiel Arjen (Webmaster HondenPage)Arjen (Webmaster HondenPage)goedgekeurde fokker

Als ik HIER roep......

Boek Yvonne Kroonenberg & Debbie Rijnders

Herkenbaar, grappig en praktisch met onmisbare tips voor iedere hondenliefhebber.

Honden opvoeden is heel gemakkelijk. Je gaat naar de hondenschool en je voert de aanwijzingen uit. Maar na anderhalf jaar blijkt dat het hondje maar de helft van de cursus heeft begrepen. Iedereen weet te vertellen dat hetnu te laat is: jouw hond leert niets meer bij. Maar dat valt nog wel mee, vinden Debbie Rijnders en Yvonne Kroonenberg.

In dit boek maken de auteurs een rondgang langs de rare dingen die honden zoal doen. Er zijn honden die niet met een bal kunnen spelen. Andere rollen op een fijne wandeling door allerlei vieze dingen. Ze blaffen als er niets te blaffen valt en ze denken dat de schemerlamp een lantaarnpaal is waar je tegenaan kunt plassen. Debbie Rijnders en Yvonne Kroonenberg leggen uit waar het gedrag vermoedelijk mee is begonnen en geven leuke tips voor verbetering.

Yvonne Kroonenberg is psychologe en schrijfster (Alles went behalve een vent, Monogamie voor beginners, De mannenfluisteraar). Ze heeft een Jack Russel teefje dat haar blijft verbazen. Debbie Rijnders is sociotherapeut voor mensen en gedragstherapeut voor dieren. Haar bedrijf Tinley verzorgt opleidingen in diergedrag, onder andere voor grote politiekorpsen, dierenartsassistenten en gedragstherapeuten.

 

Schrijf een artikel

Honden Encyclopedie: de encyclopedie over honden

Momenteel staan er 0 artikelen in de honden encyclopedie !
Om een artikel te kunnen schrijven moet je eerst eventjes inloggen !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^