Plastic tank speciaal voor hondenpoep

honden encyclopedie > Plastic tank speciaal voor hondenpoep

door honden page profiel ToshiToshi

Plastic tank speciaal voor hondenpoep

Waar laat jij de poep van je hond? Geen stinkende vuilniszakken en mesthopen meer!

Waar laat jij de poep van je hond? Geen stinkende vuilniszakken en mesthopen meer!

Uitwerpselen van honden kunnen op een gegeven ogenblik een flink probleem worden. Niet iedereen is er op tijd bij om zijn hond uit te laten of heeft meteen een geschikte uitlaatplaats in de buurt. Voor je hond is je mooi gemaaide grasveldje soms een aantrekkelijk alternatief.
Honden die in de ren gehouden worden, wachten niet altijd tot hun baasje terug is van het werk. Je kan het je hond niet kwalijk nemen, maar jij moet het allemaal wel netjes bijhouden en opruimen! Geurhinder is een van de bijkomende problemen.

Uitwerpselen mogen niet bij de compost, dus je moet ze bewaren om ze later met de vuilnis mee te geven. Waar laat je dan die zak met drollen? Op warme zomerdagen zit je niet te wachten op zo’n zak die geurtjes verspreidt en vliegen lokt. Zeker niet als je deze ergens in de buurt van je terras moet bewaren.

We kregen van een lezeres van het Hondentips Magazine de tip eens te kijken naar een product dat heel effectief blijkt te zijn bij het verwerken van uitwerpselen van honden of katten.
Een heel gemakkelijke hondenpoepverwerker! Deze werkt als een soort mini-septische tank. Je schept er gewoon de drollen in en voegt er water en verteerpoeder aan toe. Een overloopsysteem zorgt ervoor dat de verwerkte uitwerpselen afgevoerd worden.
Slim, netjes en praktisch! Zo heb je meteen een milieuvriendelijke manier om hondenpoep op te ruimen!

De tank met inhoud is niet schadelijk voor je hond of andere huisdieren. Ook je gazon en struiken zullen er geen last van hebben en minstens zo snel verder groeien.
Waarom deze handige tank in huis halen?

    Het valt niet op in je tuin: alleen het deksel blijft zichtbaar. Handig voetpedaaltje om te openen.  Zo hoef je niet telkens te bukken.Je hoeft nergens met je handen aan te komen. Geen ongelukjes met vuile vingers. Geen overlast meer van hondenpoep op het gazon.Vergemakkelijkt het onderhoud van het grasperk. De problemen met hondenafval zijn opgelost. Geen stinkende vuilniszakken en mesthopen meer. Geen geurhinder en geen last van insecten die de mest opzoeken.De tank is gemaakt van plastic dat vorst- en warmtebestendig is en niet scheurt of poreus wordt. Hij gaat dus lekker lang mee.Wordt geleverd in 1 stuk, eenvoudig te installeren in de grond. Dus na levering geen gepuzzel met het in elkaar zetten en volgen van moeilijk handleidingen, maar meteen aan de slag.Gratis handig poepschepje.Elke tank wordt geleverd met instructies voor installatie (ingraven) en gebruik.Inclusief een voorraad poeder (bevordert de ontbinding) voor 6 maanden (te gebruiken volgens instructies). Extra voorraad poeder (voor 1 heel jaar) ook via ons te verkrijgen.
Deze tank is geschikt voor (de uitwerpselen van) 2 kleine honden of 1 grote hond.
Ov er het product:

Het is een stevige, emmervormige plastic container die niet verbleekt, noch splijt, noch verkleurt. Bedoeld om in te graven in de grond zodat enkel het deksel zichtbaar is. Handige dekselopener die met de voet bediend wordt. Ingebouwde overloop, laat behandelde vloeistof in de bodem sijpelen. Zorgt voor een veilige afbraak van poep en voorkomt geurtjes.
Inclusief plastic poepschopje.

Aanbevolen voor de uitwerpselen van 2 kleine honden of 1 grote hond.

Afmetingen
Volledige set is 39,40 cm diep en heeft een diameter van 34,30 cm.

zie ook =  http://www.hondentips.com/Plastic_tank_speciaal_voor_hondenpoep/i65/

 

Schrijf een artikel

Honden Encyclopedie: de encyclopedie over honden

Momenteel staan er 0 artikelen in de honden encyclopedie !
Om een artikel te kunnen schrijven moet je eerst eventjes inloggen !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^