Hot Dog Doll

honden encyclopedie > Hot Dog Doll

door honden page profiel ToshiToshi

Hot Dog Doll


Heb je thuis een hond die het niet kan laten te “rijden” op de benen van je gasten? Dan is HotDoll misschien de perfecte oplossing. HotDoll is een opblaaspop voor honden waarop ze hun lusten kunnen botvieren.
Baasjes laten reutjes vaak castreren om van dit vervelende gedrag af te zijn, maar een castratie is niet in alle gevallen doeltreffend. Vooral als de castratie te laat plaatsvindt en de hond het gedrag al geleerd heeft, stopt hij er niet mee als het hormonen peil daalt.
Het lijkt een gek idee, maar het is echt ernstig bedoeld. De maker Clement Eloy meent dat dit de meest diervriendelijke manier is om de hond aan zijn trekken te helpen. HotDoll is verkrijgbaar in twee maten, voor kleine of grote honden. De pop is gemaakt van plastic bedekt met een laag “technogel” van 1cm voor een zachter aanvoelen. De maker vermeldt er ook bij dat de pop makkelijk schoon te houden is.

 

Schrijf een artikel

Honden Encyclopedie: de encyclopedie over honden

Momenteel staan er 0 artikelen in de honden encyclopedie !
Om een artikel te kunnen schrijven moet je eerst eventjes inloggen !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^