Bea

honden encyclopedie > Bea

door honden page profiel ToshiToshi

Bea

Ondertitel: Het hartverwarmende verhaal van de beagle die mijn leven veranderde
Allereerst vind ik dat het boek getuigt van onvoorwaardelijke en wederzijdse liefde die geen grenzen kent. Ik heb respect voor de auteur die gewoon door gaat in de strijd om het vertrouwen van het hondje te winnen, ondanks alle tegenslagen die ze samen tegen komen.
Het is een strijd tegen angst voor van alles. Angst voor verkeer, sociaal contact tussen de mensen en andere honden. De kleine viervoeter heeft geen idee wat liefde of spelen betekent. Bovendien is de beagle niet zindelijk.
De auteur zet zich buitengewoon in voor Bea, dit is de naam die de beagle krijgt. Bij nader onderzoek ontdekt de schrijfster aan de hand van een tatoeage nummer dat Bea van een laboratorium afkomstig is.
Gelukkig begint hier voor Bea een nieuw leven en krijgt ze weer vertrouwen in het leven en de mensen. Voordat het zover is heeft het hondje een lange weg afgelegd. De onvoorwaardelijke liefde die ze ontvangt verzachten haar traumatische ervaringen van het laboratorium.
Tot slot nodigt de auteur de lezer uit om nadenken over het lot van vele proefdieren. Wat is het nut hier van? Is het noodzakelijk? Wat kun je zelf hier tegen doen?
Voor Bea
Auteur: Kristin von Kreisler
Uitgeverij: The house of Books
Paperback, 192 pagina's

 

Schrijf een artikel

Honden Encyclopedie: de encyclopedie over honden

Momenteel staan er 0 artikelen in de honden encyclopedie !
Om een artikel te kunnen schrijven moet je eerst eventjes inloggen !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^