waar kan je zonder problemen overnachten met je hond?

honden encyclopedie > waar kan je zonder problemen overnachten met je hond?

door honden page profiel ToshiToshi

waar kan je zonder problemen overnachten met je hond?

Er lekker een paar dagen tussen uit en samen met je hond genieten van de mooie omgeving!

Maar waar kan je zonder problemen overnachten met je hond?

Honden welkom, 1500 overnachtingadressen voor hond en baas in Nederland.

Nee, je hoeft niet altijd ver van huis te gaan om eens lekker te kunnen relaxen. Er zijn nog heel wat plaatsjes in de buurt die je zullen verbazen met hun schoonheid. En de hond? Die neem je gewoon mee!

Overdag geen enkel probleem, samen genieten van een lange prachtige wandeling, picknick mandje erbij…heerlijk! Maar wat blijkt als je op zoek gaat naar een plaatsje om te overnachten? Je trouwe maatje is niet overal even welkom!

Geen paniek, je hebt de ideale oplossing dadelijk bij de hand. We hebben voor jou een gids gevonden met bijna 1500 overnachtingsadressen in Nederland waar jij samen met je hond(en) welkom bent.

Keuze genoeg:

  Ga je graag op pad met de tent? Heb je liever een vakantiehuisje? Misschien wil je wel eens lekker op hotel? Wil je ergens een bed en maaltijd op een boerderij (bed and breakfast)?
  In deze gids vind je gegarandeerd je keuze. In de gids vind je een beschrijving van iedere accommodatie met adres en contactgegevens voor informatie of boekingen en een lijstje zoals
  bv. hondenmand aanwezig, hondenwelkomstpakket, andere honden aanwezig, hondenwasplaats, ligging in wandelgebied, bereikbaar met de trein, sauna, zwembad, fietsverhuur, enz…

  Wij hebben onze bestemming al gevonden!
  Misschien heb jij nu ook zin gekregen in een paar daagjes aan het strand met je hond, samen genieten van de Friese vlaktes of een frisse neus halen in het Limburgs groen… keuze genoeg!

  Bonus: Haal dit boek in huis en krijg als extra, gratis een kaart met een overzicht van mooie gebieden in Nederland waar je hond nog lekker mag loslopen.

 

Schrijf een artikel

Honden Encyclopedie: de encyclopedie over honden

Momenteel staan er 0 artikelen in de honden encyclopedie !
Om een artikel te kunnen schrijven moet je eerst eventjes inloggen !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^