Intelligente speeltjes voor de hond

honden encyclopedie > Intelligente speeltjes voor de hond

door honden page profiel ToshiToshi

Intelligente speeltjes voor de hond

  De bedoeling is om samen met uw hond een leuke leerzame tijd te hebben.
Plezier
samen met uw hond. U en uw hond zullen samen uitkijken naar het speelkwartiertje met een leerzaam spelletje.

Hoe gaat het in z'n werk?
De meeste speeltjes zijn gebaseerd op het systeem van beloning. U verstopt een lekkernij en uw hond wil het vinden. Als het lekkers gevonden is, is de oefening gelukt. De beloning volgt door het verkrijgen van het lekkers en de complimentjes van het baasje. Dit zal uw hond stimuleren om de volgende keer nog beter z'n best te doen.

Tips om te gebruiken bij het spel.
·         Laat uw hond zien waar het lekkers verstopt wordt.·         Moedig uw hond aan en help een beetje.·         Als uw hond erin slaagt een oefening goed te volbrengen beloon hem dan enthousiast.·         Laat uw hond niet alleen spelen. Als u uitgespeeld bent, berg het spel dan op. Hier een paar van die “ intelligente speeltjes”  

Dog Smart
Bij dit spel moet uw hond lekkernijen aanwijzen onder de verzonken, holle kokertjes. Uw hond moet ze met z'n bek optillen om bij de traktatie te komen. De Dogsmart is er in een grote en kleine versie.

Nina Ottosson is gebaseerd op het systeem van beloning. U verstopt lekkernij en uw hond wil het vinden. Als het lekkers gevonden is, is de oefening gelukt. De beloning volgt door het verkrijgen van het lekkers en de complimentjes van het baasje. Dit zal uw hond stimuleren om de volgende keer nog beter z`n best te doen.

De Dog Tornado

 heeft vier lagen met drie draaiende schijven waar lekkernijen tussen kunnen worden verstopt. Uw hond moet nu de schijven draaien om de verborgen verassing te vinden.


Dog Twister

De hond moet de snoepjes vinden door de schijven, in de vorm van taartpunten, in verschillende richtingen in het rond te schuiven. Het spel kan nog uitdagender gemaakt worden door de schijven met pennetjes vast te zetten. De pennetjes moeten dan eerst weggehaald worden, voordat de schijven verschoven kunnen worden.De Dog SpinnyDe lekkernij is verstopt onder de uitsparing. Laat uw hond de verrassing vinden door de schijf met z'n poot of snuit te draaien. Doordat de schijf soms doordraait zorgt dit voor hilarische momenten waarbij uw hond het lekkers wel ziet, maar telkens te laat is om het te kunnen pakken. De Dog Spinny is er in een grote en kleine versie.


 Dog Pyramid

Stop een lekkernij in de Dog Pyramid en laat uw hond het zoeken. Door de Dog Pyramid heen en weer te wiebelen valt de verassing eruit. De Dog Pyramid blijft op z'n plaats door het tuimelaar effect. Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het wordt geleverd in een maat en in de kleur rood. Deze oefening is vooral handig om uw hond een tijdje bezig te houden.


 
Dog brick

Verstop een paar lekkernijen in de uitsparingen onder de schuifjes. Laat uw hond de verassing vinden door de schuifjes te verplaatsen. De moeilijkheidsgraad kan verder worden vergroot door sommige schuifjes vast te zetten met de kokertjes van de Dog Smart.

Nina Ottosson is gebaseerd op het systeem van beloning. U verstopt lekkernij en uw hond wil het vinden. Als het lekkers gevonden is, is de oefening gelukt. De beloning volgt door het verkrijgen van het lekkers en de complimentjes van het baasje. Dit zal uw hond stimuleren om de volgende keer nog beter z`n best te doen.Er zijn nog meer van die leuke intelligente speeltjes te verkrijgen.

Vraag na in uw shop of via het net onder Nina Ottosson

 
foto's van de speeltjes < zie naast tekst

 

Schrijf een artikel

Honden Encyclopedie: de encyclopedie over honden

Momenteel staan er 0 artikelen in de honden encyclopedie !
Om een artikel te kunnen schrijven moet je eerst eventjes inloggen !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^