Herfst!: Geen titel

Geen titel - Geen BeschrijvingDeze honden foto is toegevoegd door jacqueline en baco

Bekijk meer foto's

Heerlijke herfst wandeling Rowan in de herfst mooie meid..

Herfst!

Het wordt weer kouder buiten, de bladeren vallen van de bomen en met een lekker zonnetje is het buiten heerlijk wandelen met de hond! Geniet jouw hond ook zo van de herfst, van de vallende bladeren in het bos en de regen, of zet 'ie juist zonder regenjas aan geen stap buiten de deur en ligt 'ie liever lekker opgekruld naast je op de bank in de woonkamer? Laat ons meegenieten en plaats jullie leukste herfstfoto's! Je hebt vier weken de tijd om foto's te plaatsen en te stemmen. Aan het eind van de wedstrijd wint de foto met de meeste stemmen een eervolle vermelding op Hondenpage!

Reacties

  • honden page profiel Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.) schreef op 19 november om 20:31:
    Hele mooie foto! Eigenlijk zou je die twee personen op de achtergrond nog even weg moeten fotoshoppen. Deze leiden af van je hond. Mooie scherpe foto, mooie kleuren en mooi scherp,prachtig dus!

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen !

 

Fotowedstrijd

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^