Je hond samen met een ander huisdier: een kwatro (vier reu) wolf en zijn drie lovers

een kwatro (vier reu) wolf en zijn drie lovers - Als ik met mijn honden op de plein komt spreek ik af met vriendin. Haar honden zijn echt verliefd op de wolf en proberen langs alle kanten te pakken en de wolf vind dit leuk. niet te doen die vier samen

een kwatro (vier reu) wolf en zijn drie lovers


Deze honden foto is toegevoegd door yolande

Bekijk meer foto's

Kruimel en Jemen Noa en Queenie de zusjes bo en bikkel 9 weken oud... wat is dat voor 'n beest?

Je hond samen met een ander huisdier

Zet hier een foto neer van je hond met een ander huisdier.- maximaal drie foto's per baasje per onderdeel. - Foto moet voldoen aan het onderwerp van de wedstijd. - Deelnemers die valse stemmen uitbrengen worden gediskwalifiseerd. - Foto's die niet door jezelf of door iemand gemaakt zijn waarvan je toestemming hebt om de foto te plaatsen mogen niet meedoen aan de wedstrijd. - Foto's die niet aan de voorwaarden voldoen worden verwijderd zonder berichtgeving aan plaatser van de foto. Om een foto van jou hond of honden toe te voegen moet je eerst inloggen.

Reacties

 • honden page profiel yolandeyolande schreef op 07 september om 19:29:
  corine reactie opgestuurd naar jou
 • honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker schreef op 28 augustus om 13:33:
  Ik vind het ook niet echt leuk gedrag. je kan duidelijk zien dat je ene hond erg opgewonden is. Maar goed dat de husky zo vredelievend is.
 • honden page profiel corine corine schreef op 27 augustus om 14:41:
  Hoi, als ik het goed begrijp zijn het alle 4 reuen?? En Wolf wordt 'gereden' door de andere honden??? Dat vindt hij echt niet leuk...das een dominant gedrag. Is jou reu gecastreerd?

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen !

 

Fotowedstrijd

Honden foto's

 • honden foto's
 • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^