Zieligkijkers: ik wil niet op de foto, ben heel zielig

ik wil niet op de foto, ben heel zielig - Geen Beschrijving

ik wil niet op de foto, ben heel zielig


Deze honden foto is toegevoegd door Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey

Bekijk meer foto's

Kayak wacht op zijn maaltijd. Ik voel mij zooooo vies Jolie kijkt altijd zielig... Vers uit het asiel, dus eigenlijk niet zo zielig :)

Zieligkijkers

We zijn op zoek naar mooie foto's van zieligkijkende honden. Heb je een foto van je hond of honden waar de zieligheid vanaf straalt en je met ons wil delen? Doe dan mee met de fotowedstrijd: Zieligkijkers! Uiteraard zijn we niet op zoek naar echt dierenleed. We raden aan ook nog even de regels door te nemen: Hoe werkt het precies ? Wedstrijdregels -Bij de fotowedstrijd staat duidelijk het onderwerp omschreven waaraan de foto moet voldoen. Lees dat voor het plaatsen van je foto goed door. Foto's die niet aan het onderwerp voldoen worden verwijderd. -Het thema voor de wedstrijd wordt bepaald door de winnaar van de vorige wedstrijd. -Je kunt maximaal 3 foto's plaatsen. -De foto die je plaatst moet door jezelf gemaakt zijn. -De honden op de foto moeten je eigen honden zijn of bekende honden waarvan je toestemming hebt om de foto te plaatsen. -De foto mag fototechnisch bewerkt zijn maar mag niet gefotoshopt zijn tenzij in het onderwerp anders wordt aangegeven. -Foto's die niet aan de regels voldoen worden zonder uitleg verwijderd. J uryregels -Iedereen die toegang heeft tot de koffiehoek op de HondenPage heeft juryrechten. -Per profiel is slechts 1 stem per foto uit te brengen. -Het is niet mogelijk om op je eigen foto te stemmen. -Het is niet toegestaan om op het forum stemmen te werven.

Reacties

Geen reacties gevonden

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen !

 

Fotowedstrijd

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^