'JUMP': Gonna get the ball!!

Gonna get the ball!! - Geen Beschrijving

Gonna get the ball!!


Deze honden foto is toegevoegd door Lianne, Mara & Maybe

Bekijk meer foto's

Ik spring boven op je! kopbal?

'JUMP'

De nieuwe fotowedstrijd is weer online! Het thema deze maand is 'Jump'. Wij vermoeden dat er heel wat hoogvliegers en laagvliegers op dit forum te vinden zijn en we zien ze graag met een big smile op hun snoet in vrije en spontane actiesprong tijdens hun wandeling. Let op! De hond moet 'los' zijn (vrij) en niet hangen aan mensen en/of dingen als flostouwen, rubberen speelringen, takken. Laat de hond ook niet voor de 'leuke' foto van hoogtes afspringen i.v.m. gewrichten. Gebruik daarbij je eigen gezonde verstand. Een leuke foto mag niet ten koste gaan van dierenwelzijn. Daarom gelden dezelfde HP visie en regels als op het forum. Foto's van honden in een setting die niet overeenkomt met de regels van HP en deze wedstrijd worden zonder opgave van reden verwijderd.

Reacties

  • honden page profiel Lianne, Mara & MaybeLianne, Mara & Maybe schreef op 29 januari om 17:13:
    Maar waarom zet je dat onder deze foto dan?? Dit is niet de foto die op de eerste plaats staat
  • honden page profiel Dirk en JoppeDirk en Joppe schreef op 27 januari om 15:21:
    Ik vind het niet kunnen dat op de foto, die op de eerste plaats staat onderaan de naam van de inzender geplaatst is. De bedoeling is toch om op anonieme foto's te kunnen stemmen?

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen !

 

Fotowedstrijd

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^