Interactie: love you <3

love you <3 - Casper de hond uit het verre, helemaal hier een gevlogen. Wat heb jij veel mee gemaakt! Vanuit Korea een nieuwe start, in het koude Nederland. In een asiel als ze je niet gevonden hadden en wij je niet hadden geadopteerd, wat was er dan wel gebeurt? We denken er niet meer over na want je bent hier en ik wil je nooit meer kwijt!!! I love you Casper!

love you <3


Deze honden foto is toegevoegd door Jelke & Casper

Bekijk meer foto's

M'n meisie en ik <3 Verkoeling in de zomer Met cayo op het strand, in Frankrijk Gezellig koffie leuten slapende interactie

Interactie

Interactie tussen hond en mens !

We denken hierbij aan bijv: , sport, spel, bank hangen, knuffelen etc. Als er maar te zien is dat mens en hond het naar hun zin hebben en samen bezig zijn..
Een blik omhoog, achterom, genoeglijke oogjes of gewoon de samenwerking op zich.

Even voor de duidelijkheid:
Dus foto's waarin het baasje en de hond samen te zien zijn....het samen zijn......de energie, het speciale moment. Dat niet alleen de fotomaker zich dat speciale moment kan herinneren, maar dat ook de mensen die er niet bij zijn geweest de emotie, het gevoel kunnen zien zonder te weten wat er op dat speciale moment gebeurde. In deze wedstrijd gaat het dus niet om de speciale groothoeklens, de sluitertijd, of dergelijke dingen. Nee, heb je die 1ne geweldige foto van dat speciale moment samen. En wil je die op HP met ons delen..

Reacties

 • honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance schreef op 18 november om 17:08:
  Dit is zo mooi !
 • honden page profiel Paul Bo en Pip!!!!Paul Bo en Pip!!!! schreef op 20 oktober om 10:26:
  Ik weet niet hoe ik moet stemmen maar ik stem op dezehele mooie foto! :-)
 • honden page profiel KoffieeKoffiee schreef op 16 oktober om 23:10:
  Waauw wat een lekkerding!

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen !

 

Fotowedstrijd

Honden foto's

 • honden foto's
 • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^