Winterpret: Moet ik echt terug door de sneeuw?

Moet ik echt terug door de sneeuw? - Ons kleine mannetje vind kou verschrikkelijk dus ook sneeuw! Op deze foto staat hij te wachten tot dat we hem ophalen zodat hij niet door de sneeuw terug hoeft te lopen.

Moet ik echt terug door de sneeuw?


Deze honden foto is toegevoegd door Esmé, Bibi, Scooter en Bartje†

Bekijk meer foto's

Jou ken ik nog niet... Andor in de sneeuw

Winterpret

Win een paar Yaktrax sneeuwkettingen voor onder je schoenen. In samenwerking met YaktraxSneeuwketting.NL krijgt de winnaar van de fotowedstrijd een paar Yaktrax Pro snowsteps. De nummers twee en drie krijgen een korting van 7,50 op een paar Yaktrax Walker of Yaktrax Pro.

Wil jij deze winter ook overeind blijven bij wandelen of rennen door de sneeuw met je hond stuur dan de leukste foto's van je hond genietend van de sneeuw / winter en maak daarmee kans op een paar Yaktrax snowsteps.

Meer informatie over Yaktrax Walker en Yaktrax Pro snowsteps vind je op: www.yaktraxsneeuwketting.nl

Reacties

  • honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef op 11 december om 15:09:
    ooooooooooooooo zal het niet zo gauw al vast vertellen, maar deze verdient voor mij een hoog cijfer, zo leuk, en zo spannend, van waar zit tie ? en dan dat kleine kopje om de hoek, van pssssssssssssssst wat is dit toch allemaal ?
  • honden page profiel NanaNana schreef op 08 december om 17:32:
    Hahahaha, ik moest even zoeken. Och, germ, heeft hij last van koude voetjes.

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen !

 

Fotowedstrijd

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^