Groeten uit ....: Geen titel

Geen titel - Geen BeschrijvingDeze honden foto is toegevoegd door jacqueline en baco

Bekijk meer foto's

Groeten uit Bakkeveen lekker in het zeewater Frankrijk

Groeten uit ....

De fotowedstrijd is groeten uit ....
Je neemt je hond toch graag mee op vakantie. Plaats hier je mooiste vakantie foto

Deze wedstrijd wordt gesponsord door dierweg.nl
De te winnen prijzen:
1e prijs: de meest originele inzender wint een dierweg.nl registratie van 2 jaar ter waarde van € 50 (€ 25,00 per jaar), inclusief een aluminium dierweg.nl label naar keuze (2 modellen)
2e t/m 10 prijs: dierweg.nl registratie van 1 jaar, ter waarde van € 25,00.

Je krijgt als Hondenpage.com bezoeker tijdens de fotowedstrijdperiode bij inschrijving van jouw hond bij dierweg.nl, 20% korting (je betaalt dus geen € 25,00 maar € 20,00 voor een periode van 1 jaar). Dat werkt heel simpel. Op de betaalpagina van dierweg.nl wordt gevraagd hoe je dierweg.nl gevonden hebt. Indien je daar "Hondenpage.com aan geeft, wordt er automatisch 20% korting in mindering gebracht. Deze actie kan niet gecombineerd worden met eventuele andere acties. Blijk je achteraf tot de winnaars te behoren, dan krijg je het reeds betaalde bedrag teruggestort.
Waarom een dierweg.nl label? Jaarlijks verdwijnen er duizenden honden, onder andere in de vakantie periode. Ja ook gechipte honden. Oorzaak: je ziet aan een loslopende hond niet of die gechipt is, dus wordt die vaak behouden. Een hond met een dierweg.nl label met een unieke code, nodigt de vinder veel sneller uit, om een kijkje te nemen op dierweg.nl via smartphone of computer. Nadat de vinder de labelcode en zijn telefoonnummer daar heeft opgegeven, word je automatisch telefonisch met de vinder doorverbonden, in binnen- en buitenland. Wordt er niet opgenomen? Geen punt, je ontvangt als eigenaar automatisch een e-mail bericht met het door de vinder opgegeven telefoonnummer.

Kortom, registreer 'm, nu die er nog is!
Dat kan nu extra voordelig.

Reacties

Geen reacties gevonden

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen !

 

Fotowedstrijd

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^