Hond in herfstsfeer: Kenai Camouflage :)

Kenai Camouflage :) - Kenai in de blaadjes aant lopen, dit vindt ze absoluut heerlijk! :D Ze geniet heel veel van de herfst! En aangezien dan ook bijna dezelfde kleuren heeft van de blaadjes, is dit een soort van camouflage! :)

Kenai Camouflage :)


Deze honden foto is toegevoegd door celine

Bekijk meer foto's

eindeloos turen in de herfst zonnetje Het waait een beetje hard Lina in het Lage Bergse Bos Ik ben gewoon verlegen

Hond in herfstsfeer

Het is alweer volop herfst, een seizoen vol afwisseling: vallende blaadjes, mist en regen, maar ook schitternde kleurenpaletten, indrukwekkende luchten en zachte sfeervolle lichtvallen, kortom een ideaal seizoen om foto's te maken van onze honden. Wij zijn op zoek naar mooie onbewerkte foto's van onze honden in een duidelijke herfstsfeer. Iedereen mag drie foto's plaatsen, de foto moet van jezelf zijn of van iemand die toestemming gegeven heeft. Foto's die niet aan het onderwerp voldoen worden zonder overleg verwijderd. Veel plezier en succes allemaal!

Reacties

Geen reacties gevonden

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen !

 

Fotowedstrijd

Open wedstrijden

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^