Eet smakelijk: Ayla's eerste bot!

Ayla's eerste bot! - Onze Ayla was 4 jaar oud toen we haar van het asiel hadden, en had haar hele leven op brokjes gezeten. Ze wist niet zo goed waar ze moest beginnen! hihi De eerste paar keren liet ze het ook achter en Yuna ruimde netjes op :P Tegenwoordig eet Ayla een hele kip binnen 5min!!

Ayla's eerste bot!


Deze honden foto is toegevoegd door Ayla & Yuna

Bekijk meer foto's

mmm lekker vegetarische goofy Yeager. Paco

Eet smakelijk

In samenwerking met Shaweca Petfood organiseren wij de eet smakelijk fotowedstrijd. Plaats hier een zo leuk mogelijke foto van jouw hond die heerlijk van zijn eten geniet of gaat genieten. Voor de leukste foto biedt Shaweca Petfood een leuke prijs van 10 kilo Haaks Barf Dogfood. Voor diegene die niet wint is er een mogelijkheid om gratis kennis te maken met Haaks Barf en Shaweca Dogfood; in april loopt er een actie bij 3 van onze verkooppunten waarbij er een gratis monsterpakket wordt meegegeven bij een bestelling. Lees hier meer.

Reacties

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen !

 

Fotowedstrijd

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^