Stars in heaven ~

whiskey

whiskey

ons whiskeytjeee ,lieverd!

ons whiskeytjeee ,lieverd!

hihi whiskey

hihi whiskey

chili., we hadden haar net de eerste dag ze at en dronk goed. alleen als je haar oppakte kotste ze heel snel, wij dachten die mist misschien haar broers en zussen enz. 2de dag wou ze niet meer eten of drinken dus wij naar de dierenarts want ze kotste nog steeds heel snel die zei dat ze uitgedroogd was en hier op deze foto kreeg ze heel erge stuipen. de dierenarts zou er voor zorgen in het weekend, en als je je hondje zo vroeg al moet afgeven aan de dierenarts weet je het al.. ze belde dat chili was overleden :'( dat was echt de erste dag uit men leven. ben je net allemaal blij dat je der net heb en 2 dagen later zit je met veel verdriet. het was veel te vroeg, ik hou veel van je chili!

chili.,  we hadden haar net de eerste dag ze at en dronk goed. alleen als je haar oppakte kotste ze heel snel, wij dachten die mist misschien haar broers en zussen enz. 2de dag wou ze niet meer eten of drinken dus wij naar de dierenarts want ze kotste nog steeds heel snel die zei dat ze uitgedroogd was en hier op deze foto kreeg ze heel erge stuipen. de dierenarts zou er voor zorgen in het weekend, en als je je hondje zo vroeg al moet afgeven aan de dierenarts weet je het al..  ze belde dat chili was overleden :'( dat was echt de erste dag uit men leven. ben je net allemaal blij dat je der net heb en 2 dagen later zit je met veel verdriet.
 het was veel te vroeg, ik hou veel van je chili!

hihi whiskeytje

hihi whiskeytje

Lady geknipt

Lady geknipt

Chef <3

Chef <3
 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^