Honden foto's van Brigitta Jamaer

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel Brigitta JamaerBrigitta Jamaer. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto Zoals je zit ben ik intussen al groot en sterk. Leergierig ook.
Apporteren, dat heb ik nooit moeten leren, ik doe dat vanzelf. Hoe meer , hoe liever.
honden foto Hier was ik nog een kleine ukkepuk. Ik kon gemakkelijk onder mijn maatje Victor doorlopen. Later werd dat omgekeerd. Helaas is mijn maatje Victor een maand geleden naar het hondenparadijs moeten vertrekken met leverkanker. Hij was nog maar 2 jaar en 8 maanden.
honden foto Ik ben Sasha.Een Karacachan, Een Bulgaarse herdershond. Ik ben geboren in Dyulevo Bugarije op 10 oktober 2008. Ik ben altijd opgegroeid met andere honden, groot en klein en hou van veel spelen. Als nu aan de lijn ga wandelen of we zitten op een terrasje dan wil ik absoluut aandacht van de andere honden. Dit mag niet van mijn baasjes. Naar mensen, groot en klein ben ik zeer lief en dat ze mij allemaal komen knuffelen, ik heb het niet liever, ik ben een allemans vriend. Maar waarom ik niet mag spelen als we wandelen of in de stad zijn, dat snap ik maar niet. Ik wil ook met mijn andere soortgenoten kennismaken, maar dat mag dan niet.

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^