Honden foto's van Femke

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel FemkeFemke. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto Angel 1 jaar oud.
honden foto Angel op terschelling halverwege mei. Ze was hier al 4 weken drachtig maar alsnog rende ze vrolijk over het wad! Met een doodvermoeid hondje als resultaat...
honden foto Een echo van Angel's buik. Ze was hier 32 dagen drachtig.
honden foto Een dag voordat Angel ging bevallen. Ze stond op knappen! Normaal weegt Angel 2,5 kilo. Inmiddels woog ze hier 3,5 kilo! Het resultaat was dan ook 3 stevige pups.
honden foto De medeplichtige veroorzaker van de pups...
honden foto Angel en ik tijdens een heerlijke wandeling in de Soesterduinen met oudcursisten van de hondenschool. Een soort reunie zeg maar. Een paar weken voordat Angel gedekt werd.
honden foto Bandit
honden foto Bandit
honden foto Van links naar rechts: Bandit, Bo en Bibi
honden foto Bibi
honden foto Bibi tijdens een fotoshoot
honden foto Dit si Bo, de eerste pup. Het is de makkelijkste van het stel en vindt alles prima. Hij wordt ook het minst aangepakt door Angel omdat hij dat simpelweg niet nodig heeft.
honden foto Dit is de ondeugendste van het stel: Bandit. De naam had ik al eerder bedacht dan duidelijk werd dat het écht een bandietje is! Hij vindt blijkbaar dat hij zijn naam eer aan moet doen.
honden foto Nog een keer Angel en Bibi
honden foto Angel en dochter Bibi, hier is Bibi 7 weken.

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^