Honden foto's van Stephanie

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel Stephanie Stephanie . Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto We gingen BBQ'en, dus moest hij even achter een hek, voordat al het vlees van tafel was! Hij keek wel mee, werd af en toe aangehaald, en volgensmij had hij 't best wel naar z'n zin. Z'n eten,drinken en speeltjes lagen er ook,hij hoefde zich dus niet te vervelen!
honden foto Hier speelt Demon met een bot. Vind hij leuk om te doen, is er de halve dag mee op sjouw en speelt er mee. Mooi gezicht en hij vermaakt zich prima!
honden foto Dit is op 1 april 2009. Zoals je wel kan zien heeft hij een groot stuk om op te lopen, het hek is vervangen door het hek wat links tegen de muur staat. Hij is namelijk al 'ns door dit witte hekje gebroken, en daarom zijn er draden boven gezet.
Nu zit er een groter groen hek in met wat gaas, zo kan hij in ieder geval niet ontsnappen!

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^