Honden foto's van wilma

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel wilmawilma. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto kyra shih tzu,is superlief maar wel ondeugend soms,heeft een eigen willetje kan heerlijk lui zijn of hyperactief. kyra bemoedert alle honden en is dol op pups of ze nu van haar zijn of van een ander. en nieuwe hondjes,we hebben ook vaak buitenlandse opvanghondjes,neemt ze meteen onder haar vleugels,die worden goed schoon gepoetst en niemand hoeft te wagen om haar nieuwe liefelingtje te bedreigen. ze is een super mams en superslim,ze weet altijd haar doel te bereiken
honden foto noa,is een shih tzu,vrij rustig voor een shih tzu,zeer gehecht aan mij,vriendelijk naar andere mensen en vriendelijk naar andere honden,maar gaat niet aan de kant voor een andere hond ook al is die stukken groter als haar.
ik kan nog zo boos op haar zijn,dan kijkt ze me vijf tellen ernstig aan en dan beginnen de oogjes te stralen en kwispelt haar staartje en krijg ik en slobber en een dikke knuffel.
ze is wel gehoorzaam en heel lief,maar als ze iets interesants ruikt of ziet dan komt ze pas als zij er klaar voor is.
honden foto Myhindais zes jaar lhasa apsoteefje uit de geweldige kennel off sandokanshome.
myhinda is een hele lieve rustige lhasa,maar kan wel heerlijk spelen,ze is heel oplettend en waaks,maar blaft bijna nooit,is dol op knuffelen en heel gehoorzaam.
en is onze oudste hond.

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^