Honden foto's van saris

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel sarissaris. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto Dit is onze Luca, een kruising tussen een Golden Retriever (moeder) en een Boxer (vader. Ik vind het fijn dat er veel gereageerd wordt op mijn verzoek maar betreur de ongenuanceerde reacties op deze kruising. Wij genieten al bijna 11 jaar intens van deze hond. Ze heeft alle positieve karaktertrekken van beide rassen in zich en is speels gebleven tot bijna het einde van haar leven. We zijn vandaag bij de dierenarts geweest en ze zal waarschijnlijk morgen inslapen als het gevolg van een zich breed ontwikkelde kanker in combinatie met een baarmoederontsteking. We nemen met pijn in ons hart afscheid van haar.

Voor de Critici onder u over kruisingen wil ik het volgende zeggen. Het is maar de vraag of het doorfokken van 'rashonden' wel zo'n ethisch verantwoorde bezigheid is. Ik heb een 'raszuiver'boxer gezien met een tong die minstens 10 cm te lang is en daardoor nooit helemaal in zijn mond kan. ik vind dat vreselijk.

Onze Luca heeft een geweldig leven gehad en is onze trouwe vriend geweest. We hebben heel veel terug gekregen voor de goede zorgen die we haar hebben gegeven.
honden foto

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^