Honden foto's van carolyn

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel carolyncarolyn. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto
honden foto Roos en Sammie samen
honden foto Dit is Roos, zij is ons tweede hondje en komt uit Griekenland. Wij hebben haar in oktober 2016 geadopteerd. Toen was zij ongeveer 7 mnd oud. 
Roos is een hondje met karakter. Ze speelt heel graag, vooral met Sammie. Ze is intelligent en luistert best redelijk goed. Het nadeel van Roos is dat ze angstig is aangelegd en hoewel dit in 9 maanden al best verbeterd is, zien wij nog veel angst. Daarnaast en / of daardoor is zij heel waaks, te waaks. Daar moet nog aan gewerkt worden..... ze is een echt familiehond, heel aanhalig naar ons toe, komt graag bij ons liggen, maar vreemden aan de deur vindt ze maar niks.
honden foto Dit is Sammie, zij komt uit Spanje en was onze eerste hond. Zij was 2,5 toen we haar adopteerden en is nu 4,5. Haar oren zijn in Spanje gecoupeerd helaas en over haar staart twijfelen we. Het Spaanse ras Poduquero heeft soms ook een stomp staartje en Sammie lijkt er heel erg op. Ze is een heerlijke makkelijke hond, knuffelt graag, luistert meestal heel goed en blaft niet of nauwelijk!

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^