Honden foto's van Blondie

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel BlondieBlondie. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto
honden foto
honden foto
honden foto
honden foto
honden foto
honden foto
honden foto
honden foto
honden foto We wonen vlak bij strand, wat een rijkdom.
honden foto Aki, net een dag bij ons. Vosje toen nog, vaak de vraag of we een mechel hadden aangeschaft.
honden foto Vlak voor de komst van Aki, zoon van Chase die hier in de water staat. Bluf met bal in de bek op de voorgrond. Jol als enige niet Duitser erbij. Wrange foto nog steeds, week later heb ik Blufje in moeten laten slapen. Op moment van de foto had ik dat absoluut niet voorzien.
honden foto Pup en de katten laten wennen. Snoepjes uitdelen werkte prima. Uiteraard weer oude foto, alleen pup Aki is er nog.
honden foto Typisch Bluf. Altijd wel in voor een geintje. Ik had de speel in de boom gelegd. Die moest en zou ze pakken.
honden foto Onze Aki. Tsja, wat zal ik zeggen. Onze kanjer, samen met mijn partner aangeschaft en mijn eerste pup. Nu inmiddels bijna 7 jaar oud alweer.
honden foto Aki, druktemaker fijne vriend
honden foto Ipo 1 hebben we gehaald, en alle noodzakelijke keuringen zodat je bij de fokker voor een nageslacht kon zorgen. Wat ook is gelukt. Haar trainen was soms wel een dingetje whaha.
honden foto Finn, links mijn eerste eigen hond. Zo eentje waarvan gezegd wordt eens in je leven. Kon lezen en schrijven met hem, we begrepen elkaar zonder woorden. Bluf rechts was een vrolijke donderstraal, hield van grapjes uithalen en pas toen ik doorhad dat ik soms maar beter kon lachen ipv ijzeren discipline hebben we een hele goede band gekregen. Was wel een enorm goed koppel samen, Hij was 4 jaar toen ik hem kreeg, en zij een jaartje later met 2,5 jaar oud. Verschil van dag en nacht qua karakter, maar wat mooi dat ik dat heb mogen ervaren.
honden foto Jollie, tante Pollewop, Jollepol. Kind wat heb ik veel van je geleerd. Eigenwijze stabij, en toch ook de drive van een border collie. Kreeg jou erbij toen je baasje bij me kwam wonen. We hadden in begin het wat lastig met elkaar, maar toen we elkaar begrepen was het ook dikke mik. Bedankt meid, ik mis je echt enorm.
honden foto Ah in Zeeland, plekje waar ik zelf ook graag kwam. Helaas is het vakantiehuisje daar verkocht dus kom ik daar niet meer. Mooie herinneringen.
honden foto Jol en de gekke koe, of ging het nu andersom?

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^