Honden foto's van Josien - pagina 3

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel JosienJosien. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto Ben ik ook een koe?
honden foto Soms denk ik dat ik een koe ben.
honden foto Onze smeerpoets Sira.
honden foto Aan de andere kant van de schutting is het veel interessanter!
honden foto kleine Milan
honden foto
honden foto Ze kan het niet laten.
honden foto Ze heeft een mooi kopje.
honden foto Sira is een hele levendige hond die ons steeds uitprobeert. Best zenuwachtig en waaks. Ze is heel aanhankelijk naar ons toe. Is niet graag alleen. Is ook heel ondeugend. Eet van de bloemen en de potgrond uit de tuin. Als we gaan wandelen kan ze het niet nalaten om zich in de poep of aarde te rollen.
honden foto Dit is Milan (l) en Sira (r) bij een wandeling in het bos.
honden foto Ze kan je echt aankijken om te begrijpen wat je zegt.
honden foto Milan is een hele lieve hond die geen vlieg kwaad doet. Ze is best eigenwijs.Haar gezicht spreekt boekdelen. Ze kijkt je ook echt aan wat je haar aan het vertellen bent.Ze laat zich heel graag knuffelen. Een jaar geleden heeft ze een tumor gehad van het lymfsysteem in vaste vorm in de darm. Deze is door een geweldige dierenarts en een beetje geluk verwijdert.Nu gaat het nog steeds goed met haar. Elk half jaar gaan we even op controle.

Ga naar Pagina 1 2 3

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^