Honden foto's van Janine

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel JanineJanine. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto
honden foto
honden foto Ik ben Saar en neem de wereld heel serieus. Mijn baasjes verlies ik geen seconde uit het oog, waar zij gaan, ga ik ook. In tegenstelling tot mijn half broer Dirk, lig ik liever comfortabel opgerold voor de kachel met al m'n knuffels, dan dat ik rennend een spoor volg. Zwemmen vind ik wel lekker en vooral daarna door de smurrie rollen. Mijn baasjes kunnen mij niet blijer maken dan met een stukje kaas, want daar ben ik dol op (ik doe er zelfs een koprol voor).
honden foto Hallo ik ben Dirk. Ik ben net zo nobel als ik eruit zie. Mijn baasjes vinden mij stront eigenwijs (ik ben een selectieve luisteraar) maar ik kan knuffelen als de beste. Als het even kan zit ik graag op schoot ondanks dat ik bijna 60kg weeg. Bijna één jaar was ik toen ik samen met Saar uit het bos naar de stad ging. Dat was een hele ommekeer voor mij want die wereld was compleet nieuw. Met name andere honden, daar ben ik niet zo gek op.

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^