Honden foto's van marian de waard - pagina 2

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel marian de waardmarian de waard. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto ik ben een grote knuffelkont van 6 maanden en mag hier tijdelijk kusjes geven. Bij wie mag ik definitief komen knuffelen? Jammer voor jullie...ik ben naar Dordrecht vertrokken.
honden foto Mijn naam is Kike. Gelukkig mocht ik ook met het vliegtuig mee naar Marian. Gezellig hier maar een eigen familie zou nog leuker zijn. Dus....
Ik heb een thuis gevonden.
honden foto ik heet Joker en woon sinds 2 dagen bij Marian. Wie heeft er een plek in huis en hart over voor mij?
Gelukt...ik ben weg haha
honden foto ik heet Blanca en kom snel naar Marian omdat de hond van mijn bijna nieuwe baasje mij niet leuk vindt. Marian gaat me troosten en op zoek naar een nieuw tehuis. Na 2 weken spelen en sjeesen met die grote honden hier ga ik nu lekker aan de andere kant van Nederland wonen. Ik hoop jullie snel weer eens te zien....
honden foto ook ik woon nu lekker bij Marian, maar wat zijn die herders groot zeg...of ben ik echt zo klein?
Maar geen paniek, na 2 weken duitse herders uitdagen heb ik nu een thuis gevonden met 3 kleine kinderen...ook super toch....
honden foto ik ben een klein reutje van 3 maanden oud, ons hele nest is in een doos gestopt en toen voor de deur van het asiel gezet. Ik ben op 30 okt. bij marian en die HEEEEELE grote herders komen wonen. Wie haalt mij snel op|? OP 13-11 HEB IK EEN EIGEN THUIS GEVONDEN
honden foto mijn naam is Harry en op 3o oktober landt ik op Schiphol en ga naar Marian. Ik ben een reutje van 1,5 jaar oud...oja en dakloos. En op 31 oktober had ik al een thuis gevonden !!
honden foto ik kom heel onverwacht op 17-10 naar Marian vliegen en hoop dan via haar op een goed tehuis. Ik ben pas 2,5 maand oud.
22-10 En toen vloog ik toch niet omdat ik op het laatste moment een thuis in Spanje heb gevonden.
honden foto ja zo mooi ziet u ze niet vaak....maar wie kan mij hebben?Ik kom op 17-10 naar Marian vliegen.
honden foto al ben ik ruim 6 jaar oud, dat wil toch niet zeggen dat ik kansloos ben. Kom op wie neemt mij in huis? Ik landt op 17-10 in Nederland en ga bij Marian wonen. 
22-10 Ik ben nu een week in Nederland en ben werkelijk een hele lieve hond. Sloop niets, slaap braaf op mijn kussen en lig graag te knuffelen op de bank. Op 28-01 komen er mensen naar mij kijken, misschien mag ik dan wel mee...duimen allemaal graag.
Ik mocht idd mee en de eerste berichten zijn super  dus veel plezier daar meiske.
honden foto ik heet Fox en mis een voorpoot. Ik ben 2,5 jaar oud en wil graag bij u komen wonen, mailt u me even? O ja en ik ben echt de allerliefste zegt Marian.
22-10 U heeft dikke pech, ik heb een thuis gevonden !!
honden foto mijn naam is Eloy. Ik ben 4 maanden oud en dakloos. En super liefffff, heeft u plek voor mij?
Het is gelukt, ik ben weg....een eigen thuis gevonden Jippie
honden foto ik ben Katia en 4 jaar oud. In SPanje kreeg ik domweg geen kans. Nu kan ik laten zien wat een heerlijke, lieve meid ik ben. Wie heeft plek?
Gevonden !!!! ik mag in Den Haag gaan wonen...
honden foto ik ben net aangekomen in Nederland en heet Niebla maar vindt het hier nu al erg leuk, stel je dus voor dat ik een eigen gezin zou vinden om mee te knuffelen.....
inmiddels woon ik in Den Haag
honden foto ik was blij met mijn tijdelijke thuis, nu heb ik een echt eigen thuis gekregen
honden foto u bent te laat. Na 1 week hier heb ik al een thuis gevonden.
honden foto Ik ben White en woon tijdelijk bij marian. Wie neemt mij in huis?
Gelukt ook ik heb inmiddels een thuis.
honden foto ik mocht ook korte tijd bij Marian wonen om even op verhaal te komen. Nu heb ik weer een goed tehuis gevonden
honden foto ik ben bijna bij Marian, en daarna bij U? Pech voor U, ik heb een gezin met 3 kids gevonden om mee te spelen.
honden foto ik ben wel heel knap toch ? Heeft u een plekje vrij?   Jullie hebben mooi pech, ik heb een thuis met 2 lieve kinderen gevonden aan de andere kant van het land.
honden foto ik ben Pepi en kom samen met mijn zus Pepa naar marian. Wie komt mij snel ophalen? Wij zijn 8 maanden oud en al gesteriliseerd.  Wij gaan half Juli samen verhuizen naar Utrecht en gaan dan tegenover elkaar wonen. helemaal geweldig.
honden foto ik ben Heidi, 3 maanden oud teefje x fox. Ik heb prachtige laarsjes voor, bij wie mag ik mijn voetjes te ruste leggen?
honden foto i ben 1,5 jaar jong en heeeeel lief, bij wie mag ik gaan wonen? Ik zoek iemand voor mij alleen die graag knuffelt. 4 dagen later: Ik heb een thuis...super met knuffelkinderen !!!!
honden foto ik ben Kuki (reu)en zoek een thuis.
honden foto ik mag hier lekker een paar weken wonen en ga dan naar mijn echte tehuis.
honden foto ik kom ook hoor, niet vergeten want ik ben nog steeds zoekende....de naam is Capi
honden foto Kleine Lulu komt hierheen en zoekt een tehuis.Goed nieuws na 3 dagen al naar een eigen thuis.
honden foto ik kom eerdaags ook bij marian wonen vanuit Spanje. Waar mag ik daarna gaan wonen? Bij U?
honden foto ik ben bijna in Nederland, bij marian, maar heb al veel belangstelling
honden foto pfff ondanks mijn adhd heb ik een fijn tehuis gevonden.

Ga naar Pagina 1 2 3

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^