Honden foto's van kelly,s black favoriete - pagina 3

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel kelly,s black favorietekelly,s black favoriete. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto
honden foto
honden foto dit is onze enya een pup die we aanhouden uit het nest dat we nu hebben. enya is hier 3 weken oud.
honden foto
honden foto nieuwe foto,s van ons daniya
honden foto
honden foto dit is django nu bijna 8 maanden oud
honden foto
honden foto daniya lekker uit rusten bij de vijver
honden foto alle 13 aan de melkbar.
honden foto
honden foto
honden foto chanti met haar 13 pups .
honden foto daniya is een korthaar uit roemenie. het is bruinshimmel teef die het lekker vindt om te zwemmen.ze is nu 7 maandeno oud en groeit goed. ze zal gauw starten met shows lopen, ze is bijna 9 maanden. ze is een teef met een heel fijn karakter.luisterd goed en wil graag nij je in de buurt zijn. als ik naar de auto loop dan zit ze al achter de auto om erin te springen en mee te gaan. ze vindt het heerlijk in de auto.
honden foto chanti is een teef die uit de combinatie is van jaboa en gita. zij is in belgieen gefokt en ik heb haar uit dat nest aangehouden. chanti heeft een zacht karakter. ze is ten opzichten van andere mensen een beetje gereserveerd, ze zal niet meteen naar je toe komen maar eerst even afwachten. zij heeft nu een nest van 13 pups, die het goed doen. ook chanti is nederlands jeugdkampioen, en moet straks nog een punt lopen op de show dan is ze ook nederlands kampioen. zwemmen vindt ze helemaal top, inmaal in het water is ze er niet meer uit te krijgen. jachtinstinkt toont ze erg goed en staat prima voor als ze iets ziet.
honden foto scott is een zwartschimmel reu met een zeer plzierig karakter,en niet stuk te krijgen. hij is een eigen foktproduct. ook hij is nederlands jeugdkampioen en nederlands kampioen. hij heeft een keer gedekt in onze kennel, en het was meteen een super mooi nest met geweldig mooie pups. een zoon van scott, django heb ik zelf gehouden en wordt door mijn zusje groot gebracht. die 2 is echt vaeder en zoon. scott woont bij onze vrienden in helden, die nog een reu hebben uit onze fokkerij. dino en scott zijn niet meer van elkaar af te houden, het zijn kameraden voor het leven.
honden foto luns is een bruinschimmel teef van bijna 6 jaar oud en heeft 2 keer een nest gehad. zij is heel stom toevallig weer bij ons terug gekomen. uit het nest waar luna uitkomt is zij als laatste verkocht geworden, en het toeval wou zo dat zij met 9 maanden weer bij ons terug kwam. dat was wel toeval want luna had ik toen uit het nest eigenlijk zelf willen houden. maar door andere dingen is dat niet gelukt, dus ik was wel blij toen we haar weer terug hadden. luna is een hond met een ongelovelijk super aanhankelijk karakter. er zit echt 0,0% pit of agressie in, een grotere vrijdoos dan deze is niet te vinden.
honden foto kiona is een geheel zwarte teef die we zelf hebben gefokt. dit is een super show teef die ook nederlands kampioen is. met kiona hebben wij een nest gefokt. zij is een tante met een best wel eigenwijs en erg pittig karakter. van water is nier erg gechameerd, dus zwemmen doet ze niet. wij hopen in de toekomst ooit nog een nakomeling van kiona te kunnen fokken.
honden foto dit is jaboa een reu die uit duitsland is overgekomen. wij hebben jaboa in september 2005 in duitsland gekocht in de buurt van bremen. hij heeft verschillende shows gelopen waarvan ook in stockholm (zweden). hij is nederlands jeugkampioen en nederlands kampioen. het is een reu met een pittig en toch pretig karakter. hij laat wel aan andere reuen merken dat hij in een roedel leeft en een aantal teven ter beschikking en ter bescherming heeft.
honden foto dit is bono ook hij is nederlands en luxeburgs kampioen. hij is de eerste reu die we kochten voor onze kennel.hij is bijna 9 jaar oud en heeft verschillende kinderen op deze wereld lopen. zijn kleur is forelschimmel zwart, een kleur die je zelde ziet. hij heeft een erg zacht karakter en is een goedzak. bono is nu met pensioen en mag van zijn oude dag genieten.
honden foto dit bonita een flinke teef van bijna 7 jaar oud. boniyta heeft veel shows gelopen en is ook nederlands kampioen. met bonita hebben wij 2 nesten gefokt. bonita is een hond met een heel erg zacht karakter. zij is bruinschimmel en 63 cm groot.
honden foto dit is django toen hij nog maar 7 weken oud was. hij was zo moe van het spelen met de aporteerblok,dat hij hem maar ging gebruiken als hoofdsteun.
honden foto dit is calani ook zijn is een eigen fokproduct. zij is gehaal zwart wat je niet erg vaak ziet bij dit ras. wij zijn 1 van de wienige fokkers die dit fokt. calani is een teefje met een eige karakter, soms gehoorzaamt ze goed en soms dan denkt ze loop naar de ..... als je begrijpt wat ik bedoel. zij heeft al een aantal shows gelopen en ze vindt het niet zo geweldig. zij is van 13 januari 1 jaar oud geworden. volgend jaar dan zal ze voor de eerste keer pups krijgen als alles naar wens gaat met haar.
honden foto he wij hebben een kennel van duitse staande korthaar.deze honden zijn erg lief en heel sociaal. wij hebben de varianten bruinschimmel, zwartschimmel en zwart. het is gewoon een heerlijkras waar je veel verschillende dingen mee kunt doen en beleven.

Ga naar Pagina 1 2 3

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^