Honden foto's van Rianne

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel RianneRianne. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto
honden foto Hele fijne jaarwisseling en een gezond gelukkig en woefnieuwjaar  gewenst
honden foto oppas hondje
honden foto Kyra
honden foto kennisje van mij werkt bij appie hein en heeft 2 weken geleden deze foto's gemaakt van Kyra
honden foto
honden foto prinses op de erwt
honden foto
honden foto rare hond heb ik een dik hondenkussen voor Kyra gekocht wil mevr. er niet opliggen en gaat op de deurmat liggen :S ze lag er op voor de foto maar nu ligt ze weer op de grond
honden foto Dierenasiel en pension de Bommelerwaard

Deze lieve sociale gecastreerde reu is Milo. Milo is 2 jaar en afgestaan omdat zijn baasjes veel moesten werken en hij te vaak alleen moest zijn. Met pijn in hun hart hebben ze Milo afgestaan omdat ze hem een baasje gunnen die meer tijd heeft voor hem. Milo is een lieve rustige reu die probleemloos is. Een lieverd die prima met kinderen en bezoek om gaat. Hij is sociaal naar andere honden. Milo is graag bij zijn baasje in de buurt. Hij loopt goed aan de riem mee en is ook gewend om los te lopen als hij uitgelaten wordt, dan luistert hij ook prima. Milo vindt autorijden ook geen probleem. We kunnen ons niet voorstellen dat Milo lang bij ons zal zijn want dit is een hond die toch iedereen als maatje zou willen hebben !! Wie heeft er een plek voor deze lieverd en heeft er de tijd voor hem ?
honden foto
honden foto
honden foto zwerver en zijn hond
honden foto
honden foto
honden foto
honden foto
honden foto
honden foto Kyra vindt de sneeuw helemaal geweldig
honden foto
honden foto
honden foto
honden foto
honden foto
honden foto
honden foto Dit luxe villa kost maar liefst $30,000 en is van de honden van actrice Rachel Hunter. Het huis is een miniatuur versie van haar eigen huis.
honden foto
honden foto
honden foto Soms is Kyra liever lui als moe en wil ze gewoon lekker met het vrouwtje mee liften.
honden foto

Ga naar Pagina 1 2 3 4

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^