Honden foto's van Robbie

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel RobbieRobbie. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto Ongelofelijk verhaal. Het aangegeven gedeelte van zijn teen was er volledig afgesneden door iets scherps in hoog gras. Arts zei dat dit wel eens een heel zwaar genezingsproces zou kunnen worden. De arts had dit nog nooit meegemaakt maar ze had wel veel gevallen waarbij er een scheur in het kussen zat en dat heelde erg slecht. Maanden, zou het kunnen duren, als het uberhaupt terug groeide. Ze kon er niets aan doen, heeft het alleen verbonden en ik moest maar terug komen als het enigszins dicht was zodat we konden zien hoe w ehet probleem van een eventueel missend kussen zouden kunnen oplossen.
Juist... Aan het einde van de volgende dag begon het al dicht te groeien. Het is toen een paar keer weer open gegaan maar na de eerste week was het vrij goed dicht. Weer een week later was er he-le-maal niets meer van te zien. Ik meen het serieus, binnen een week was het kussen op zijn teen volledig terug gegroeid. Deze foto is de zelfde teen. Niets meer van te zien. De arts geloofde er niets van en vroeg om een foto. Ze kon me niet zeggen hoe dit zo snel kon dichtgroeien. Na zelf veel onderzoek te hebben gedaan ben ik er  van overtuigd dat het komt omdat ik hem alleen maar rauw vlees geef. geen snoep, geen brokken. Niets. Alleen tussen de 500 en 750 gram aan rauw vlees per dag met elke week een rauw bot voor zijn tanden en tandvlees. (Arts geloof het nog steeds niet)
honden foto
honden foto Een middagje op het hondenstrand van de groene ster te Leeuwarden.
honden foto Bakkeveense duinen
honden foto Met Logan in Engeland. Foto door Kathy de Vries
honden foto Logan en ik! Foto gemaakt door Kathy de Vries.
honden foto symmetrische Logan. Foto gemaakt door Kathy de Vries.
honden foto Logan en Kathy hebben weer even 1 van die buien...
honden foto Altijd, en bij alles dat je doet, Logan is er bij...
honden foto

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^