Honden foto's van Cees

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel CeesCees. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto
honden foto
honden foto
honden foto Milou gefotgrafeerd op 8 december 2015 na haar bezoek bij de dierenarts
honden foto Mooie beker met aan beide zijden onze lieve Beau, op haar mooist. Beau we houden van je en in ons hart zul je altijd blijven. Wij zullen je nooit vergeten.
honden foto Bonnie (foto is gemaakt in 1992). Ze kwam bij ons in 1991 toen ze door mensen in het asiel was geplaatst. Ongelofelijk want ze bleek een Jackpot voor ons te zijn.
honden foto Een karakteristieke trekje van Beau. Ze tilt vrijwel altijd haar linkse pootje op. Daarmee verovert ze al snel ieders hart. En beloningen volgden natuurlijk direct hierop. Wat hebben wij genoten van deze TOPPER.
honden foto Beau als puppy. Jammer dat de fotokwaliteit wat slechter is, maar de foto is reuze leuk.
honden foto Beau voor zijn bench. Nee ik heb nog geen zin om te gaan slapen, zegt ze eigenlijk.
honden foto Ja ja ik weet het. Ik ben net bij jullie ingetrokken. Maar ik voel me al helemaal thuis bij jullie. Ik ben er maar eens lekker voor gaan liggen. Dit is dus Milou
honden foto Milou als puppy.
honden foto Tja na het poseren moet je natuurlijk op een billboard verschijnen. 

Ps is een photoshop trucje (niet echt op het billboard).
honden foto Beau, ons liefste schatje. Geliefd bij mens en dier. Wat is ze mooi he.
honden foto Beau (zwart) en Milou (blond bruin) als fotomodel bij Intratuin. Gefotografeerd door een professionele fotograaf. De dames waren ontzettend trots dat ze mochten poseren.

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^