Honden foto's van Sandra, Basje en Tibo - pagina 5

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel Sandra, Basje en TiboSandra, Basje en Tibo. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Tibo en Truffel, Bas en Baloe, Bas, Tibo, Tibo en zijn familie.

honden foto Heerlijk slapen op de bank.
honden foto Dit is nou mijn slaapkamer. Grote beer, mijn beertje uit mijn nest en een kruikje. Nog 2 nachtjes en dan ben ik 8 weken, dus weer een beetje sterker. In mijn bedje vind ik het heerlijk. Ik slaap al van 11 uur tot half 8...knap hè.
honden foto Voor het eerst fietsen, wel wat onwennig voor beiden maar heel gezellig.
honden foto Bijna 8 weken en vandaag een week bij ons.
honden foto Mijn lieve Bas helemaal in zijn element in het bos. 2007. Daarna begon alle ellende met zijn gezondheid, 6 jaar lang.
honden foto Nog een juweeltje, waar wij waren daar was Bas ook. Vakantie Frankrijk 2007.
honden foto Dit plaatje heeft geen tekst nodig, wat ben ik trots met deze foto.
honden foto Basje baggere in de rivier in Frankrijk.
honden foto Bas ten voeten uit. Lekker snuffelen door het bos. Oef wat mis ik hem.
honden foto Wij gaan het samen maken de komende jaren.
honden foto Kusjuuuuuu onze eerste kennismanking, mijn honden neef Truffel en ik Tibo.
honden foto In de schappen van de Intratuin voor 40% gevonden hihi
honden foto Dit is Truffel, de pup van mijn zus, 9 weken oud. Wij wonen lekker dicht bijelkaar, dus Tibo en Truffel gaan lekker samen opgroeien.
honden foto Hey olympische goud, mijn vrouwtje schoot net dit plaatje toen we wonnen en ik keek net tv ;-)
honden foto Hier til ik een
honden foto Lekker spelen met mijn nieuwe flos 7-8-2012
honden foto Ik hoop dat de hondenhemel er zo een beetje uitziet.
honden foto Mijn grote, grote schat. Ik mis hem. Hij genoot altijd zo op vakantie. We hadden hem net alle entingen laten geven. Het heeft niet zo mogen zijn :-(
honden foto Bas 10 jaar oud. Mee op vakantie naar Frankrijk. Hier op een boot op de Gorges du Verdon. Het lijkt wel of hij 1 grote glimlag heeft en z'n tong uitsteekt, waarmee hij wil zeggen...leuk hè. Hij heeft het natuurlijk heel warm, maar genoot enorm van het klauteren en het water. Een super vrolijke foto van mijn kanjer.
honden foto Ik lig voor pampus tussen mijn vrouwtje haar voeten hahahaha
honden foto Hier lig ik met mijn knuffel die ik uit het nestje heb meegekregen, daar zit het luchtje van mijn familie nog aan, heeeerlijk :-)
honden foto Tibo net moe gespeeld. Weer even een slaapje doen. Hij heeft al lekker gegeten en gedronken. Deregen buiten vond hij ook grappig. Hij stond er verbaasd naar te kijken. Heerlijk weer een honden maatje om ons heen.
honden foto Tibo zijn eerste nachtje thuis. Helemaal onder de indruk. Korte slaapjes en zijn nieuwe baasje ook :-)
honden foto Tibo met zijn broer en zussen.
honden foto Tibo helemaal rechts genieten met zijn familie. 3 zusjes en 1 broertje. Ook zijn mama staat op de foto.
honden foto Tibo voor het eerst naar buiten met zijn familie.
honden foto Tibo nog op het nest.
honden foto Ons nieuwe gezinslid Tibo
honden foto Basje ligt verdrietig te zijn met een zeer pijnlijke knie. S avonds lieten we hem inslapen, hij was heel ziek en te oud om nog te laten helpen. Hij had hart problemen, problemen met zijn lever, een vrouwelijke uitlaat , kanker wat verwijderd was, zijn allergie (dat rode om zijn bek en op zijn pootjes) en zijn ergste aandoening waar hij ook aan is overleden was zijn Cushing syndroom. Door de val van de trap omdat zijn spieren het begaven scheurde hij in 1 poot beide kruisbanden. Heel triest, de arme schat.
honden foto Basje op 3-7-2012 de dag dat hij is ingeslapen. Je zou het niet zeggen, maar die arme schat was zo ziek. En hij was door zijn ziekte van de trap gevallen en zijn kruisbanden afgescheurd. Hij moest geopereerd worden maar zijn conditie liet het niet meer toe. Bij de narcose stopte zijn ademhaling al dus een operatie had hij nooit meer gered. slik.

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5 6

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^