Honden foto's van Carine Bollen - pagina 4

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel Carine BollenCarine Bollen. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Anton & Isabel

honden foto Luna's achterkant... :-)
honden foto Luna alles lekker overzien...
honden foto Luna: opzij, opzij, here I come!!!!!
honden foto Star on the move...
honden foto Star in actie...
honden foto onze Star, het springbeest!
honden foto Heaven met het vrouwtje...
honden foto heavenly Heaven, haha!
honden foto Heaventje deze zomer.
honden foto Banderas in al z'n glorie!
honden foto nog Ban...
honden foto Banderas nog eens een keertje, zoon van Angel.
honden foto m'n liefste, oudste Moppie, haha!
honden foto NOG Angel...
honden foto met Angeltje, onze oudste (nu BIJNA elf!) in het veld... :-)
honden foto Kleine Anton, vijf weekjes
honden foto en DIT is de knappe GrootGeluk Femoes, de papa van kleine Anton!
honden foto Kleine Anton, bijna vier weekjes jong... een dapper, stoer klein manneke dat weet wat hij wil!!
honden foto DIT is mijn kleine Lioness Antonio Corrado, Anton in het kort! Hij werd geboren op 14/4/2010 als eerste zoon van GrootGeluk Femoes en onze Lionheart Star... Hij is dus een halfbroertje van onze Antares. Hij heeft als grote taak de voetafdruk van mijn onlangs overleden Gigolo-tje te mogen proberen vullen... :-)
honden foto hier Antares in de sneeuw: vinden ze ALLEMAAL geweldig!!
honden foto hier even een update van onze Benjamin, Antares, die nu al zestién maanden is ondertussen!! Ze is nog altijd éven zalig van karakter, en ze groeit eigenlijk best uit tot een mooi hondje!!! (al heeft ze nog een stukje weg te gaan, haha!)
op de foto werd ze nét één jaar!!
honden foto hierin rusten de stoffelijke restjes van m'n Makkertje...
al de rest van hem rust in mijn hart... :-(((
honden foto ook déze bewerking heb ik van en héél lief iemand gekregen bij die trieste gelegenheid...
honden foto een lieve vriendin van me stuurde deze bewerking mét hele lieve tekst, ter gelegenheid van het inslapen van mijn beste maatje op 12 januari 2010...
honden foto Wie we zeker niet mogen vergeten, is onze Lionheart Heaven!! Zij heet volledig Valentine (Heaven), omdat haar geboortedatum te mooi was om aan voorbij te gaan: 14 februari, valentijddag!!
Ze is een hond met een sterk karakter, liefst speelt ze baas maar moet dan toch toegeven dat Gigolo boven haar staat (dit vaak tot haar grote spijt!!) Ze is erg waaks en houdt van grapjes...
ze had bij ons één nestje in  2003
, maar door verwikkelingen bij de geboorte daarvan, hebben we ze gelijktijdig met de keizersnee moeten laten steriliseren....
Maar ze blijft wél lekker bij ons: daarvoor vinden we haar een te zalige hond!!!!!!!
honden foto en dan als laatste onze Benjamin: Lioness Antares! Zij is een dochtertje van onze Star met Grasland GBT Ronto, een reu die in Zuid-Afrika al duidelijk z'n sporen heeft verdiend alvorens hij naar Portugal kwam, bij onze vrienden Sara Mendes en Ivo Pina Santos!
We verwachten veel van haar, maar het blijft natuurlijk koffiedik kijken... ze is op dit moment nog geen 4 maanden, maar haar karaktertje is hélemaal zaaaaaaalig, haar uiterlijk is de éne dag geweldig, de volgende dag denk je: wat zit HIER nou????
maar ja: een pup heeft dan ook tijd nodig om hond te worden, en die tijd gaan we haar rustig geven....
honden foto Onze Blue Moon (Moon in het kort) is een dochter van onze Luna met Gigolo: ze werd geboren als dertiende pupje uit hun eerste nest, en van het ogenblik dat ze uit het zakje kwam, heeft ze mijn hart gestolen!!!
Ze combineert de eigenschappen van pa én ma: het super-actieve van mama Luna (niet voor niets noemen we haar vaak Zoef de Haas) met het kalme zelfzekere karakter van pa, wat voor een erg interessant geheel zorgt!!
Ze is gek van mensen, en speelt graag met andere honden...
Ze had wat groter mogen zijn, maar ze is perfect in balans en nog altijd m'n éigen schatje!!!!!
honden foto Lionheart Star (ons Sterretje) is een Boerboel, gekruist met een kat, zeggen we wel eens....:
Zij is lenig als een kat, springt als een kat, speelt als een kat,je zou bijna zeggen ze spint als een kat... haha!!
Zij is een hondje zonder enige pretenties, is vriendjes met alle andere honden zonder énige competitie voor een hogere rang, ze vindt kinderen en mensen leuk, kortom: een super-grappig hondje om te hebben en mee bezig te zijn!!!
honden foto Onze Luna kwam bij ons van de 'de Enrico' kennels op een leeftijd van twee en een half jaar.
Hoewel ze weinig of geen echte socialisatie heeft gehad, is ze een SUPER sociale hond, ongewoon lief en aanhankelijk, speels en een fantastisch moedertje!!! Samen met onze Gigolo geeft ze hele leuke knappe kindjes, waarvan vooral de teefjes haar super-speelse en actieve natuur meekrijgen....
Voor onze Luna kan en mag alles!!
honden foto Onze Caberet Gigolo werd op een leeftijd van negen weekjes vanuit Zuid-Afrika naar ons gevlogen...
Hij is een rots in de branding, een rustige, zelfverzekerde hond die weet wat hij waard is en het dus niet nodig vindt om zich te gaan aanstellen....
Hij is een schat voor eigen mensen, maar onbekenden laten hem (meestal) siberisch koud op hier en daar een uitzondering na die hij dan weer geweldig vindt!!! Hij is de onbetwistbare leider van onze 'buitenroedel'. Hij geeft z'n evenwichtige karakter ook aan z'n kinderen door!!

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^