Honden foto's van Silvia

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel SilviaSilvia. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto Snoopy is boos op ons dat hij na 5 min. in de kar moet en kijkt heel verdrietig naar de rest die lekker speelt.
Snoopy is een enorme adhd dus dit is echt een straf voor hem.
honden foto Het is ongelooflijk hoe goed Snoopy zijn wond geneest, hij is enorm braaf en likt er niet aan, dus kap hoeft alleen s'nachts als wij hem niet in de gaten kunnen houden.
honden foto Hupakee Koninginnedag vieren op het hondenstrand
honden foto baasje is haar grootste vriend!
honden foto En dit is Sisi nu, een vrolijk hondje die geniet van haar lieve broertjes.... en familie
honden foto Dit was haar 1e dag bij  ons, ze heeft bijna 1 week alleen geslapen
honden foto 2.500 km. in de auto voordat ze bij ons was, arm beestje, ze wist toen nog niet dat haar toekomst verbeterde....
honden foto Dit was Sisi in de shelter in Servië, een angstig, mager dingetje. Ze moest vechten voor elk broodpapje.... toen ze bij ons kwam was haar sterilisatiewond ontstoken, ze had aan 3 tanden een wortelkanaalontsteking en leed aan ernstige diarree. Ze woog maar 4 kg. (nu 7)
honden foto Luca geniet telkens van zijn Trimbeurtje....
honden foto Saampjes de mand delen dat doen vriendjes!
honden foto Onze Luca (vast logeetje) en Sisi very in Love....
honden foto lievelingsplekje van onze Sisi toen ze pas uit Servië bij ons was, lekker veilig onder de lakens ;)
honden foto een weekje naar Frankrijk naar een hondenopvang voor oude en gehandicapte hondjes, daar alle hondjes een trimbeurtje gegeven, was een prachtige ervaring!
honden foto een weekje naar Frankrijk naar een hondenopvang voor oude en gehandicapte hondjes, daar alle hondjes een trimbeurtje gegeven, was een prachtige ervaring!
honden foto De eerste foto met onze Sisi (bruine hondje) uit Servië, toen was ze nog heel bang en had verlatingsangsten. Gelukkig is dit nu over na ruim 2 jaar!

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^