Honden foto's van Eline Rootsaert

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel Eline RootsaertEline Rootsaert. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto TaraLaDiva (7/6/2021), 6 maanden hier, intelligent, evenwichtig, superlief… een mooie bouvier in wording… Volg haar op Instagram!
honden foto Tara Du Balmelok (7/6/2021), onze nieuwe telg, een teefje dit keer… reus vechten, tenzij er een alfateef is die de roedel leidt… wij hebben ondertussen onze lesjes wel geleerd…
honden foto Kebir Du Balmelok (2011-2021) op zijn mooist hier!
honden foto Kebir Du Balmelok (13/5/2011-27/2/2021) was meermaals kampioen als pup. Omdat er teveel showreus in de kennel waren, kwam hij op 11 maanden bij ons, fully trained, een droom van een bouvier, «Baybir» was zijn koosnaam.
honden foto Eris Du Balmelok de la Plaine des Flandres (26/2/2005-27/2/2016), een hele mondvol… en dat was Eris ook! Onze allereerste bouvier kwam én overwon! Hij heeft ons zowat alle zottigheden getoond die je nooit van een pup hoopt te zien: huilen, grommen, vernielen, bijten, you name it, he  did it… terwijl we (dachten) goed voorbereid te zijn (boeken, video’s, constant contact met de kwekers (gerenommeerde prijzenwinnaars)… niet dus… Edoch, Eris was de meest expressieve, charmantste en geliefde bouv of all!
honden foto Igor Du Balmelok (15/3/2009-30/1/2021), hier op 1 jaar, onze grootste lieve Loebs-bouv, een heuse werker, waker, steeds alert en voor ons o, zo lief! Hij is de zoon van Eris, de laatste uit een nest van 11 en een dag later geboren toen niemand hem verwachtte… 
Hij is gestorven zoals hij heeft geleefd «avec dignité».
honden foto Eris Du Balmelok de la Plaine des Flandres (2005-2016), de magnifieke prins!
honden foto Eris Du Balmelok De La Plaine Des Flandres ()2005) & Farouk Du Balmelok (°2006): ons super-duo en de knapste foto ooit, niet?

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^