Honden foto's van Nowa

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel NowaNowa. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto Echte liefde geworden... en oh oh oh wat heeft het lang geduurd voordat ze aan elkaar gewend waren..
honden foto Zwemmen is echte en favoriete bezigheid :)
honden foto Shortie (16 geworden) en Mollie (7 jaar geworden) .. de dikke en de dunne ahahaha...
honden foto Ja Shortie (16 geworden) kon héél vriendelijk lachen.. een half jaar geleden hebben we haar in laten slapen vanwege het feit dat ze gewoon op was, ernstige hartproblemen en ernstige vocht achter de longen, ze was aan het stikken in haar eigen vocht!!! Een weekenddokter, vochtafdrijvers en een kuur mochten niet baten.. , dus hebben we haar uit het lijden verlost.... Ze heeft een goed leven gehad.. (een héél goed en lang leven)
honden foto Inieminie (europeese korthaar 12) Lekker met de andere poes Oekiepoekie (Chinchillakat 18 jaar geworden)aan de kalkoen..
honden foto Tuurlijk, hoort onze poes Minie (12 jaar en leeft nog), ondanks dat ze geen hond is maar vaak als een hond gedraagt er ook bij :)
honden foto Mollie (7 jaar geworden) en Shortie (16 jaar geworden) samen.. gezellig in de tuin aan het spelen..
honden foto Onze andere st. Bernard (Mollie, 7 jaar geworden), die ontzettend vrij was en dacht dat ze klein was! Ze wilde altijd op schoot... knuffelen op de bank.. spelen met de katten en onze andere hond shortie..  jaaaa meisje.. we missen je nog steeds.. tis alweer anderhalf jaar geleden dat je diagnose kanker kreeg.. phoe hey... dat was een tijd..
honden foto Berre is al een jaartje of acht dood helaas.. Maar we waren in die paar maanden dat hij bij ons leefde erg betrokken bij zijn leed..  hij is geboren met HD en werd in Belgie in een heel kleine bench grootgebracht... daar in die bench had hij de grootste groeispurt doorgemaakt, waardoor zijn heupen misvormde.. helaas is hij maar 9 maanden geworden, omdat we voor de meest verschrikkelijke keuze allertijden stonden, beesje had zoveel pijn, al een operatie ondergaan, moest nog zes operaties ondergaan (knieën, heupen) revalideren en hij was al vals op de kinderen vanwege de pijn.. we hebben in overleg met de dierenarts besloten dat dit geen leven was voor een hond die levenlustig zou moeten kunnen zijn... een pup kiest niet voor een leven in verband en ziekenhuizen, revalidatieklinieken, zwemlessen en medicatie.. met een slechte prognose..
honden foto Nootje (half jaar jong en onze nieuwe aanwinst) aan het gezonde granenbrood.. :) We hebben haar uit een (heel goed) asiel in België gehaald... we zijn erg blij en trots en verliefd..
honden foto
honden foto Spelen met konijn...  :)
honden foto
honden foto

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^